S stranger90 Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #1 Skyrim AE versiyona cCeation Club'dan modlar yükledim fakat creations kısmından baktığımda bu şekilde görünüyor. Bazı modların yanında tik işareti varken bazılarında yok. Sizce oyunda bir hata mı var? Dosya Ekleri 20240118220956_1.jpg 232,6 KB · Görüntüleme: 66
Skyrim AE versiyona cCeation Club'dan modlar yükledim fakat creations kısmından baktığımda bu şekilde görünüyor. Bazı modların yanında tik işareti varken bazılarında yok. Sizce oyunda bir hata mı var?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 19 Ocak 2024 #2 CC yerine nexustan indir. Artı 0 Eksi
KS KS S stranger90 Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #3 Peki gerçekten çalışmıyor mu yoksa öyle mi görünüyor? Bir de anniversary Edition yerine Special Edition olsa daha mı iyi olur? Artı 0 Eksi
Peki gerçekten çalışmıyor mu yoksa öyle mi görünüyor? Bir de anniversary Edition yerine Special Edition olsa daha mı iyi olur?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 19 Ocak 2024 #4 Tik olmayan modlara bak oyun içinde. İkisi de iyidir. Artı 0 Eksi
KS KS S stranger90 Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #5 SHYAH dedi: Tik olmayan modlara bak oyun içinde. İkisi de iyidir. Genişletmek için tıkla... çalışmamasının sebebi nedir biliyor musun? bir de modları çalıştırmak için oyunu skseden mi açmak lazım? Artı 0 Eksi
SHYAH dedi: Tik olmayan modlara bak oyun içinde. İkisi de iyidir. Genişletmek için tıkla... çalışmamasının sebebi nedir biliyor musun? bir de modları çalıştırmak için oyunu skseden mi açmak lazım?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 20 Ocak 2024 #6 stranger90 dedi: çalışmamasının sebebi nedir biliyor musun? bir de modları çalıştırmak için oyunu skseden mi açmak lazım? Genişletmek için tıkla... Her şey olabilir. Hiç CC'dan mod indirmedim. Evet SKSE'den açman lazım. Artı 0 Eksi
stranger90 dedi: çalışmamasının sebebi nedir biliyor musun? bir de modları çalıştırmak için oyunu skseden mi açmak lazım? Genişletmek için tıkla... Her şey olabilir. Hiç CC'dan mod indirmedim. Evet SKSE'den açman lazım.