Çözüldü Skyrim'de sarmaşıklı kapı nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

400971

Hectopat
Merhaba. Skyrim Aetherium parçalarının son kapısında böyle bir sarmaşık bugu var. Nasıl çözülür? Bilen varsa yazabilirse sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-28 214548.png
    738,1 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Burası Bthardamz mı hocam? Eğer öyleyse "Only Cure" (Yalnız Şifa) görevi sırasında girebiliyorsunuz. Yakınlarda Peryite Mabedi olması lazım, gidip Kesh ile konuşarak görevi alabilirsiniz.
"Tütsü" yapmak için vampir tozu, ecelçanı, gümüş külçe ve kusursuz yakut isteyecek. Bunları Kesh'e teslim ettikten sonra tütsüyü hazırlayacak, Peryite ile konuşacaksınız. Peryite da sizi Bthardamz'a yönlendirecek ve sarmaşıklar kaybolacak.

Aetherium Parçası Bthardamz'da değil bu arada. Katria'nın Günlüğü'nde yazdığı gibi "Bthar-zel. Bthardamz değil." Parçayı Bthardamz'ın kuzeyindeki Engin Kavim Köprüsü'nde bulabilirsiniz. Aşağıdaki video rehber olarak işinizi görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İşinize yaradıysa çözüm olarak işaretlersiniz.

Burası Bthardamz mı hocam? Eğer öyleyse "Only Cure" (Yalnız Şifa) görevi sırasında girebiliyorsunuz. Yakınlarda Peryite Mabedi olması lazım, gidip Kesh ile konuşarak görevi alabilirsiniz.
"Tütsü" yapmak için vampir tozu, ecelçanı, gümüş külçe ve kusursuz yakut isteyecek. Bunları Kesh'e teslim ettikten sonra tütsüyü hazırlayacak, Peryite ile konuşacaksınız. Peryite da sizi Bthardamz'a yönlendirecek ve sarmaşıklar kaybolacak.

Aetherium Parçası Bthardamz'da değil bu arada. Katria'nın Günlüğü'nde yazdığı gibi "Bthar-zel. Bthardamz değil." Parçayı Bthardamz'ın kuzeyindeki Engin Kavim Köprüsü'nde bulabilirsiniz. Aşağıdaki video rehber olarak işinizi görür.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam bu oyun 6 GB Pentium G2010 sistemde oynanır mı acaba güzele benziyor.

Şu anlık satın alamasam da crack olarak denemek isterim.

Evet burası bthardamz @Teyrn

Benim yaptığım görevle alakası yokmuş burasının ben burası sandım ama değilmiş.

• @Heil HzEfelinss
  • minimum:
    • işletim sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit version)
    • işlemci: Intel i5-750/AMD Phenom II X4-945
    • bellek: 8 GB RAM.
    • ekran kartı: NVIDIA GTX 470 1GB /amd HD 7870 2 GB.
    • depolama: 12 GB kullanılabilir alan.

Oyunun fiyatı Steam de 350 TL Game Pass de oyunu bitirir başka oyunlara geçersin.

• @Heil HzEfelinss
  • minimum:
    • işletim sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit version)
    • İşlemci: Intel i5-750/AMD Phenom II X4-945
    • bellek: 8 GB RAM.
    • Ekran kartı: NVIDIA GTX 470 1GB /amd HD 7870 2 GB.
    • depolama: 12 GB kullanılabilir a: Lan.

eyvallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…