Burası Bthardamz mı hocam? Eğer öyleyse sadece "Only Cure" (Yalnız Şifa) görevi sırasında girebiliyorsunuz. Yakınlarda Peryite Mabedi olması lazım, gidip Kesh ile konuşun. Görevi alabileceksiniz.
Vampir tozu, ecelçanı, gümüş külçe ve kusursuz yakuta ihtiyacınız var. Bunları Kesh'e teslim ettikten sonra "tütsü" hazırlayacak, Peryite ile konuşacaksınız. Peryite da sizi Bthardamz'a yönlendirecek ve sarmaşıklar kaybolacak.
Aetherium Parçası Bthardamz'da değil bu arada. Katria'nın Günlüğü'nde yazdığı gibi "Bthar-zel. Bthardamz değil." Bthardamz'ın kuzeyindeki Engin Kavim Köprüsü'nde bulabilirsiniz parçayı. Aşağıdaki video rehber olarak işinizi görür.
i3 M380, GT 425M ve 4GB RAM ile Legendary Edition sürümünü Yüksek ayarlarda sabit 30 FPS ile oynuyordum hocam. Special Edition'ı kaldırmayabilir.
Yanlışım yoksa sizin işlemciniz i3 M380'den daha iyi, ekran kartınızı belirtmemişsiniz ama 1GB VRAM'li 425M'den daha iyi olamayacak bir ekran kartınız yoktur diye düşünüyorum.
@Heil HzEfelinss