Skyrim'i Modlamak

Makaleler
19
Yer
Giuseppe Meazza
Skyrim'e biraz geç mi kaldım bilmiyorum ama içimden geldi oynamak istedim ve oyunun atmosferini beğendim. Fakat savaş tekniği çok zor ve vuruş hissiyatı neredeyse hiç yok. Bunlar için mod var mıdır? Oynamak istiyorum fakat oynayamıyorum.

Yakardığım diğer konu ise şu:
Canım azaldığında iksir içmek zorunda kalıyorum fakat her defasında menüyü açmam gerekiyor. Bunun için de bir mod var mıdır?

(Oyunu Xbox üzerinden oynuyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
TK HitStop diye bir mod var göz at istersen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geç kalmadın yıllardır oynarım bazen bir kaç yıl mola verir tekrar başlar tekrar modlarım, mod olarak nexusmodu tavsiye ederim envai çeşit mod var 50 60gb boyutlara ulaştığımı bilirim benimde bu aralar aklımdan geçmiyor değil başlamak

TK HitStop diye bir mod var göz at istersen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim göz atacağım.
Geç kalmadın yıllardır oynarım bazen bir kaç yıl mola verir tekrar başlar tekrar modlarım, mod olarak nexusmodu tavsiye ederim envai çeşit mod var 50 60gb boyutlara ulaştığımı bilirim benimde bu aralar aklımdan geçmiyor değil başlamak
Konsolda var mıdır bu?

TK HitStop&Locational Damage&SwiftPotion Auto-Potion System derdine deva olabilir. Ek olarak; Nexus Mods adlı bir topluluk var. Modlama için aracı bir uygulamaları var, işi aşırı kolaylaştırıyor. Ama konsol için var mı bilmiyorum.

Teşekkür ederim göz atacağım.

Konsolda var mıdır bu?
Konsolda da var ama mod yelpazesi pc deki gibi geniş değil doğal olarak, ama oyunu en azından Türkçe oynama şansın var modların arasında türkçe yamada bulunuyor saf vanilya sürümü dediğimiz halini türkçe şekilde bitirebilirsin. Yine farklı modlarda var ama pc deki kadar geniş değil

TK HitStop&Locational Damage&SwiftPotion Auto-Potion System derdine deva olabilir. Ek olarak; Nexus Mods adlı bir topluluk var. Modlama için aracı bir uygulamaları var, işi aşırı kolaylaştırıyor. Ama konsol için var mı bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim göz atacağım. Nexus Mod konsolda da varmış sanırım.
Konsolda da var ama mod yelpazesi pc deki gibi geniş değil doğal olarak, ama oyunu en azından Türkçe oynama şansın var modların arasında türkçe yamada bulunuyor saf vanilya sürümü dediğimiz halini türkçe şekilde bitirebilirsin. Yine farklı modlarda var ama pc deki kadar geniş değil
Türkçe yamayı indirdim zaten. Teşekkür ederim göz atacağım :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı