Arkadaşlar genel itibarıyla Adobe programları kullanıyorum. Özellikle Premiere Pro'da 2k/4k edit yapmam gerekiyor. Arada bir de RDR2 vb. oyunlar oynamayı planlıyorum. Halihazırda eski bir masaüstü bilgisayarım var ancak bir de laptop ihtiyacı doğdu. Aslında belirlediğim bütçe 60 bin liraydı ve yaptığım araştırmaya göre en mantıklı ürün de buydu:
GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) Freedos Gaming Notebook | ITOPYA
Ancak sonra forumda bu ürüne rastladım:
https://www.hepsiburada.com/game-ga...ng-laptop-p-HBCV00008OZ2LU?magaza=GarajOnline
Kendi sitesinde stok yok diyor fakat Hepsiburada'da stok var ve fiyat 79.999, 00 TL. Forumda da lansmana özel fiyat falan yazmışlar bazı yorumlarda. Söz konusu lansman fiyatı 79.999, 00 TL miydi, yoksa şu an güncel fiyat mı bu? Eğer güncel fiyat bu ise hala 79.999, 00 TL'e bu ürünü almak mantıklı mıdır? Eğer ciddi bir avantaj varsa bütçeye 20k daha ekleyip bu ürünü alayım diyorum.
Bunlar dışında herhangi bir tavsiyeniz olursa ona da açığım.
Bir de bu iki üründen herhangi birini almam durumunda evdeki kasayı iptal edip istediğim zaman evdeki çift monitör ile bu laptopları kullanabilir miyim?