Slayer R9T-5070 Ti C1 79.999, 00 TL'ye alınır mı?

Bütçe
60-80 Bin TL

İster 3D versiyonu ister normal versiyonu ikisi de alınabilir fiyatlarına göre en iyi F/P cihazları bunlar. 4070 alırsan iki sene sonra 6000 serisi bakmak zorunda kalacaksın ki 6000 serisi ne kadara çıkar belirsiz. NVIDIA zaten 5000 serisinde kazık attı bize 6000 serisinde atacağıda garanti gibi bir şey.
 

Sizce sadece 5070 normali alınır mı?

 
Alacaksan 5060 al bence 5070 ile 5060 arasında çok fark yok bir de ikisi de 8 GB VRAM ile geliyor 10k için 5070'e değmez.
Bende almayı düşünüyorum fakat soğutma ve markanın kalitesinde çok şüpheliyim bir fikriniz var mı acaba?
 
Bende almayı düşünüyorum fakat soğutma ve markanın kalitesinde çok şüpheliyim bir fikriniz var mı acaba?

Yani internette soğutma ile ilgili birkaç video var sanırım en sıcak çalışan laptop bende o da 82 derece falan ortalama gpu . İnternette hiçbir yerde o sıcaklıklar yok bende kendi macununu değiştirmeyi düşünüyorum. Benim PC'de sorun var yüksek ihtimalle. İşlemcim 90 bandında geziyor. Bu tarz güçlü laptoplardan 70-80 derece işlemci sıcaklığı beklememek lazım watt sınırı getirmediğiniz sürece. 55 watt sınırı ile 80-85 arası geziyor.
 
Baktığıma göre sıcaklıkları baya iyi videodaki verilerle Technolayın. 5060 versiyonuna bakıyorum ama bitmez umarım kısa sürede.
 
Baktığıma göre sıcaklıkları bayağı iyi videodaki verilerle technolayın. 5060 versiyonuna bakıyorum ama bitmez umarım kısa sürede.

Evet bende onlara güvenerek iade etmedim. Şimdilik sicakliklar idare eder çok canımı sıkarsa servise ya da kendim bir macun operasyonu yapmam lazım
 
Evet bende onlara güvenerek iade etmedim. Şimdilik sicakliklar idare eder çok canımı sıkarsa servise ya da kendim bir macun operasyonu yapmam lazım

5060 sürümünü mü aldınız sizde? Faz değişimli ped var bayağı iyi gerek kalmaz umarım macuna.
 
8GB VRAM oluşuna globalde çok büyük tepkiler gelmiş herkes nefret kusuyor. Sizce 5060 8GB alınır mı? Bir sorum daha ise Slayer laptop alınır mı? Hiç kullanmadım, artısı eksisi nedir, çok gürültülü çalışır mı mesela ben Monster'da gürültüden biraz yıldım.
 

Slayer laptopu bilmem ama illa çok ses çıkaracağı belli technolaydaki incelemede de öyle diyordu 5060 8 GB başka masaüstü dışında 8 GB üstü yok zaten bir tek 5070 Ti 12 GB VRAM var ve üstünde.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…