Slayer R9T-5070 Ti C1 79.999, 00 TL'ye alınır mı?

Bütçe
60-80 Bin TL
Arkadaşlar genel itibarıyla Adobe programları kullanıyorum. Özellikle Premiere Pro'da 2k/4k edit yapmam gerekiyor. Arada bir de RDR2 vb. oyunlar oynamayı planlıyorum. Halihazırda eski bir masaüstü bilgisayarım var ancak bir de laptop ihtiyacı doğdu. Aslında belirlediğim bütçe 60 bin liraydı ve yaptığım araştırmaya göre en mantıklı ürün de buydu: GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) Freedos Gaming Notebook | ITOPYA

Ancak sonra forumda bu ürüne rastladım: https://www.hepsiburada.com/game-ga...ng-laptop-p-HBCV00008OZ2LU?magaza=GarajOnline

Kendi sitesinde stok yok diyor fakat Hepsiburada'da stok var ve fiyat 79.999, 00 TL. Forumda da lansmana özel fiyat falan yazmışlar bazı yorumlarda. Söz konusu lansman fiyatı 79.999, 00 TL miydi, yoksa şu an güncel fiyat mı bu? Eğer güncel fiyat bu ise hala 79.999, 00 TL'e bu ürünü almak mantıklı mıdır? Eğer ciddi bir avantaj varsa bütçeye 20k daha ekleyip bu ürünü alayım diyorum.

Bunlar dışında herhangi bir tavsiyeniz olursa ona da açığım.

Bir de bu iki üründen herhangi birini almam durumunda evdeki kasayı iptal edip istediğim zaman evdeki çift monitör ile bu laptopları kullanabilir miyim?

İster 3D versiyonu ister normal versiyonu ikisi de alınabilir fiyatlarına göre en iyi F/P cihazları bunlar. 4070 alırsan iki sene sonra 6000 serisi bakmak zorunda kalacaksın ki 6000 serisi ne kadara çıkar belirsiz. NVIDIA zaten 5000 serisinde kazık attı bize 6000 serisinde atacağıda garanti gibi bir şey.

İster 3D versiyonu ister normal versiyonu ikisi de alınabilir fiyatlarına göre en iyi F/P cihazları bunlar. 4070 alırsan iki sene sonra 6000 serisi bakmak zorunda kalacaksın ki 6000 serisi ne kadara çıkar belirsiz. NVIDIA zaten 5000 serisinde kazık attı bize 6000 serisinde atacağıda garanti gibi bir şey.

Sizce sadece 5070 normali alınır mı?

Bende almayı düşünüyorum fakat soğutma ve markanın kalitesinde çok şüpheliyim bir fikriniz var mı acaba?

Yani internette soğutma ile ilgili birkaç video var sanırım en sıcak çalışan laptop bende o da 82 derece falan ortalama gpu . İnternette hiçbir yerde o sıcaklıklar yok bende kendi macununu değiştirmeyi düşünüyorum. Benim PC'de sorun var yüksek ihtimalle. İşlemcim 90 bandında geziyor. Bu tarz güçlü laptoplardan 70-80 derece işlemci sıcaklığı beklememek lazım watt sınırı getirmediğiniz sürece. 55 watt sınırı ile 80-85 arası geziyor.

Yani internette soğutma ile ilgili birkaç video var sanırım en sıcak çalışan laptop bende o da 82 derece falan ortalama gpu . İnternette hiçbir yerde o sıcaklıklar yok bende kendi macununu değiştirmeyi düşünüyorum. Benim PC'de sorun var yüksek ihtimalle. İşlemcim 90 bandında geziyor. Bu tarz güçlü laptoplardan 70-80 derece işlemci sıcaklığı beklememek lazım watt sınırı getirmediğiniz sürece. 55 watt sınırı ile 80-85 arası geziyor.
Baktığıma göre sıcaklıkları baya iyi videodaki verilerle Technolayın. 5060 versiyonuna bakıyorum ama bitmez umarım kısa sürede.

Baktığıma göre sıcaklıkları bayağı iyi videodaki verilerle technolayın. 5060 versiyonuna bakıyorum ama bitmez umarım kısa sürede.

Evet bende onlara güvenerek iade etmedim. Şimdilik sicakliklar idare eder çok canımı sıkarsa servise ya da kendim bir macun operasyonu yapmam lazım :)

8GB VRAM oluşuna globalde çok büyük tepkiler gelmiş herkes nefret kusuyor. Sizce 5060 8GB alınır mı? Bir sorum daha ise Slayer laptop alınır mı? Hiç kullanmadım, artısı eksisi nedir, çok gürültülü çalışır mı mesela ben Monster'da gürültüden biraz yıldım.

8 GB VRAM oluşuna globalde çok büyük tepkiler gelmiş herkes nefret kusuyor. Sizce 5060 8 GB alınır mı? Bir sorum daha ise Slayer laptop alınır mı? Hiç kullanmadım, artısı eksisi nedir, çok gürültülü çalışır mı mesela ben Monster'da gürültüden biraz yıldım.

Slayer laptopu bilmem ama illa çok ses çıkaracağı belli technolaydaki incelemede de öyle diyordu 5060 8 GB başka masaüstü dışında 8 GB üstü yok zaten bir tek 5070 Ti 12 GB VRAM var ve üstünde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı