Slazenger resmi satıcısı replika Air Force gönderdi

Makaleler
10
Yer
Adana
Daha fazla  
""" Normalde hepsiburadadan ayakkabı "" Almam fakat her şey satıcıda bitiyor bu olaylarda. Slazenger satıcısını gördüm yanında da resmi satıcı ünvanı vardı bakmadan aldım.

1744408712530.png

Ama hala içimde kuşku vardı. Ürünü geç kargoladılar, Mağaza yoğunluktan dolayı, Hepsiburada ise stok sorunları yüzünden kargolanmadığını söyleyince farklı numarada ürün gönderecekleri içime düştü.
Sonunda ürünü kargıladılar ve bugün ailem aldı ürünü ben işteydim. Annemde fotoğraf atmasını istedim numarayı ve ne göreyim 42 Numara göndermişler. Sorun etmedim değişim isterim biter dedim ama içimde hala kuşku mevcuttu. Orijinalliğine bir bakayım dedim videolarından,
Normalde kutu ile gelen kağıdın üzeri AF1 yazılarıyla dolu olması gerekirken bomboş beyaz bir kağıt ile gelmiş. (

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

)

1744408483696.jpeg

Normalde Tabanı SAĞ taraftaki gibi olması gereken ayakkabının tabanı her iki baskının da ortada olmasıyla ve rengi ile kendini ele veriyor.
(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

) -

VİDEODA YUKARIDAN AÇIDA GÖRÜLÜYOR (

Barçın Nike sponsorlu sitede ise ürün görseli (Nike Air Force 1 '07 CO Icon Erkek Spor Ayakkabı)

1744408496011.jpeg

1744408518293.jpeg

Son olarak da ürünün kutusu rezalet bir şekilde sanki top oynanmış gibi paramparça gönderilmiş.

1744408535318.jpeg

Yorumlarda 2 kişi orijinal 1 kişi sahte demişti keşke o 1 kişiye inansaydım :D.

NOT: Ürünü Gönderen Kurum SPORPARK, Türkiye Slazenger resmi distribütörü. Aynı firma başka şekilde de faaliyet sunup kandırmaya çalışmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
En azından ayakkabı göndermişler.

Hocam Hani ne idüğü bilinmeyen bir yerden alsam eyvallah da Slazenger bunu yapmasın ya.
Web sitesinde geçen yaz kadın ayakkabıları çok ucuzdu şüphelendim 2.500 TL'lik ayakkabıyı 750'ye satmalarından dolayı dolandırılma korkusuyla sipariş vermedim ama sizinle aynı durumu yaşayabilirdim.

Web sitesinde geçen yaz kadın ayakkabıları çok ucuzdu şüphelendim 2.500 TL'lik ayakkabıyı 750'ye satmalarından dolayı dolandırılma korkusuyla sipariş vermedim ama sizinle aynı durumu yaşayabilirdim.

Yani ben de ona dikkat ettim normalde başka bir satıcı olsa umurumda olmaz bakmam ama resmi satıcı var onay var Slazenger bildiğimiz bir marka hani beklemiyordum.

Almam fakat her şey satıcıda bitiyor bu olaylarda. Slazenger satıcısını gördüm yanında da resmi satıcı ünvanı vardı bakmadan aldım.

Eki Görüntüle 2467729

Ama hala içimde kuşku vardı. Ürünü geç kargoladılar, mağaza yoğunluktan dolayı, Hepsiburada ise stok sorunları yüzünden kargolanmadığını söyleyince farklı numarada ürün gönderecekleri içime düştü.
Sonunda ürünü kargıladılar ve bugün ailem aldı ürünü ben işteydim. Annemde fotoğraf atmasını istedim numarayı ve ne göreyim 42 numara göndermişler. Sorun etmedim değişim isterim biter dedim ama içimde hala kuşku mevcuttu. Orijinalliğine bir bakayım dedim videolarından,
normalde kutu ile gelen kağıdın üzeri AF1 yazılarıyla dolu olması gerekirken bomboş beyaz bir kağıt ile gelmiş. (

)

Eki Görüntüle 2467722

Normalde tabanı sağ taraftaki gibi olması gereken ayakkabının tabanı her iki baskının da ortada olmasıyla ve rengi ile kendini ele veriyor.
(

) -

videoda yukarıdan açıda görülüyor (

Barçın Nike sponsorlu sitede ise ürün görseli (Nike Air Force 1 '07 CO Icon Erkek Spor Ayakkabı)

Eki Görüntüle 2467723

Eki Görüntüle 2467724

Son olarak da ürünün kutusu rezalet bir şekilde sanki top oynanmış gibi paramparça gönderilmiş.

Eki Görüntüle 2467725

Yorumlarda 2 kişi orijinal 1 kişi sahte demişti keşke o 1 kişiye inansaydım :D.

not: Ürünü gönderen kurum sporpark, Türkiye Slazenger resmi distribütörü. Aynı firma başka şekilde de faaliyet sunup kandırmaya çalışmış.

Geçmiş olsun iade edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı