Sleeve kablo önerisi

Arkadaşlar güvenilir ve çeşitli renk seçenekleri olan sleeve kablo seti alabileceğim, bir yer var mı bildiğiniz? İtopya'ya da QP gibi sitelerdeki Thermaltake, Cooler Master linklerini atmayın lütfen. Hem pahalılar hem de renk seçenekleri kötü veya sınırlı.

ModArtPC'deki Levon yapıp satıyormuş galiba ama hem sadece 24 pin hem de el yapımı olunca güvenli olur mu, sorun yaratır mı emin olamadım. Onun yaptığının renkleri güzel, zaten isteğe göre renklerde de yapıyorlarmış.

Varsa bildiğiniz üretici satıcı öğrenmek isterim. Türkiye'ye gönderen yurt dışı ürünü de olabilir, fiyatı abartılı olmasın yeter.

Bir de şöyle bir durum var. Eğer güç kaynağınız modüler iste iki ucu erkek alabilirsiniz. Diğer türlü ek yaparak kullanmanız gerekiyor o zamanda kablolama zor oluyor bayağı.

PSU'yu belirtmeyi unutmuşum, tam modüler evet.

Bu siteyi görmüştüm de kullanan var mı emin olamamıştım, güvenilirmiş madem, ürünlerde yazdığına göre renk ve boyut olarak özelleştirilebiliyormuş da madem inceleyeyim bir modelleri teşekkürler @290870 @matadoria

Lian Li zaten oldukça kaliteli bir bileşen üreticisi, gökkuşağı desenli setlerini de devamlı görüyorum twitter'daki indirim botları atıyor sık sık ama biraz pahalı geldi bana. 250 TL civarına full set makul benim için ama Lian Li kargosu vergisiyle 500'ü geçiyor, tuzlu bence alt tarafı kablo için. Teşekkürler yine de @xClaush

Lian Li zaten oldukça kaliteli bir bileşen üreticisi, gökkuşağı desenli setlerini de devamlı görüyorum twitter'daki indirim botları atıyor sık sık ama biraz pahalı geldi bana. 250 TL civarına full set makul benim için ama Lian Li kargosu vergisiyle 500'ü geçiyor, tuzlu bence alt tarafı kablo için. Teşekkürler yine de @xClaush

Fiyatları hakkında bilgim yoktu ama renkleri harika görünüyor konuda renklerden bahsetmişsiniz önermeseydim olmazdı :D

Bu arada bunların çoğunluğu uzatma kablosu şeklindeymiş. Yani marka olanlar bile modüler PSU'lar için değil, yani modüler olanlarda kullanılsa bile PSU'nun kendi kablosunun ucuna bağlanarak uzatılıyormuş. Lian Li, Antec, WinKool gibi denk geldiğim markalarda hep uzatma şeklinde. Kendi PSU kablolarımı kullanıp ucuna bunları bağlarsam baya bir kablo enflasyonu olacak kasada, o zaman modüler PSU kullanmanın bir esprisi kalmıyor. İki tarafı erkek olanlarda da seçenekler dar. Ben biraz daha araştırayım en iyisi :)

Bu arada bunların çoğunluğu uzatma kablosu şeklindeymiş. Yani marka olanlar bile modüler PSU'lar için değil, yani modüler olanlarda kullanılsa bile PSU'nun kendi kablosunun ucuna bağlanarak uzatılıyormuş. Lianli, antec, winkool gibi denk geldiğim markalarda hep uzatma şeklinde. Kendi PSU kablolarımı kullanipucuna bunları bağlarsam bayağı bir kablo enflasyonu olacak kasada, o zaman modüler PSU kullanmanın bir esprisi kalmıyor. İki tarafı erkek olanlarda da seçenekler dar. Ben biraz daha araştırayım en iyisi :)

Çoğu kasada 24 pin ve PCI-e uzunluğu yetiyor sleveed kabloların ama CPU uzanmıyor ona dikkat et.

Dikkat ederim teşekkürler. Bendeki de çok bol değildi diye hatırlıyorum zaten. WinKool'un güzel tarafı çok sayıda uzunluk opsiyonunun olması. WinKool ile bu söylediğiniz yerli sitedeki modelleri inceleyeceğim teşekkürler tekrardan :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı