Sleeved kablo alınmalı mı?

Bence almayın çünkü kasa camı karartmalı olacak. Ben Corsair Carbide Spec Delta kullanıyorum karartmalı camı var kabloyu görmüyorum dikkatli baksam görüyorum ama rengi belli olmuyor.

Bu video yıllar önce bir Techtuber üst üste iki bilgisayarını bu sebepten yaktığı için çıkmıştı, ben o zaman izlemiştim konuyu görünce aklıma geldi.

Amacım kimseyi korkutmak heves kaçırmak değil, sadece aklınızın bir köşesinde bulunsun isterim.

Daha ucuz bulamadım. Bulduysanız link atabilir misiniz?
Hocam aliexpress'de MOD yapan satıcılar var. Bende onlardan almıştım. İstediğiniz gibi yapıyorlar. FormulaMOD olması lazım.

Dosya Ekleri

• IMG_6084.JPG
    76,5 KB · Görüntüleme: 110
@304191 hocamın dediği kafamı karıştırdı biraz.

Kaynakta aslında ekleme kablosu değil direk PSU girişlerine farklı kablo bağlamaktan bahsediliyor. Extension yani ekleme yapıldığında aynı riskler geçerli olmayabilir. Uzun lafın kısası bir iddia atıyorum ortaya fakat bunu kanıtlayabilecek, test edebilecek ekipmana sahip değilim. GN kanalının sözüne güvenerek konuşuyorum sadece.

Alınmaz diyorsunuz yani?

Phanteks kabloları kullanıyorum bende memnunum ama bana eksik geldi 3000 serisi kart alacağım 4 pinli CPU kablosu + 1 PCI-e kablosu eksik kalıyor moralim bozuldu. Ama kablo kalitesi gayet iyi fiyatları da piyasada bulabileceğin en ucuz kablodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…