SLI GTX 970 mi, CF R9 390 mı ?

NeoksiT

Kilopat
Daha fazla  
Verdikleri fps yakın olsa da GTX 970'in çok fazla sorunu olduğunu duyuyorum her yerde böyle bi karttan 2 tane alarak büyük bir riske girmiş olacağımı düşünüyorum. R9 390 ise GTX 970'e göre adı daha az duyulan bir kart sizce ne yapmalıyım ? Sistem i7 4790k ve MSI z97 Gaming 5 içericek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konudan sapmayalım lütfen SLI veya Crossfire yapmam gerek az çok farkındayım 980 ti almanın daha mantıklı olacağını ama el mecbur işte. Directx 12 ile beraber yapılan SLI'larda VRamlerinde toplanacağıyla ilgili bir dedikodu vardı. Ama GTX 970'den çok fazla cw ve eksik Vram şikayeti var 2 tane sorunsuz alacak kadar şanslı olabilir miyim bilmiyorum sanırım R9 390'dan yana kullanıcam tercihimi. Ayrıca SLI GTX970'in 980 Ti'den daha performanslı ve daha ucuz olduğuyla ilgili video çeken yabancı 1-2 eleman var. Güç tüketimi konusunda biraz düşünücem yine fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar konudan sapmayalım lütfen SLI veya Crossfire yapmam gerek az çok farkındayım 980 ti almanın daha mantıklı olacağını ama el mecbur işte. Directx 12 ile beraber yapılan SLI'larda VRamlerinde toplanacağıyla ilgili bir dedikodu vardı. Ama GTX 970'den çok fazla cw ve eksik Vram şikayeti var 2 tane sorunsuz alacak kadar şanslı olabilir miyim bilmiyorum sanırım R9 390'dan yana kullanıcam tercihimi. Ayrıca SLI GTX970'in 980 Ti'den daha performanslı ve daha ucuz olduğuyla ilgili video çeken yabancı 1-2 eleman var. Güç tüketimi konusunda biraz düşünücem yine fikirlerinizi bekliyorum.
İllada 2 kart kullanıcam diyorsan R9 390 kullan.

Son düzenleme:
AMD bu güç tüketimiyle bana ayda 60 tl fazladan elektrik faturası çıkarıcak sanırım. Biraz düşündüm GTX 970 almaya karar verdim ama SLI için hangi modelin daha uygun olacağına karar veremedim. EVGA ABD kaynaklı bi marka geri kalanlar ise Çin menşai. Ama çeşitli yerlerde en çok tercih edilen kartın MSI olduğunu gördüm EVGA'dan ise çok fazla CW şikayeti olduğunu fark ettim. Sizce hangi modeli almalı bu işleri etraflıca araştırmış arkadaşların önerisine ihtiyacım var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı