SLI GTX 970 sistem toplama

İbrahimEroglu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bayadır para biriktiriyodum. Parça parça alarak bir sistem yaptım. Sistemin kalan parçaları arasında kafam hala karışık. Konuda da belirttiğim gibi SLI yapmak istiyorum. Sistemimde tek GTX 980 kullanmak yerine bu daha mantıklı geldi. Aldığım parçalar şunlar:
3.jpg

Sistemin geri kalanı da şu şekilde üsttekilerle beraber:

Adsız.jpg

Fikirleriniz nedir ?

Eğer oyun oynayacaksanız işlemci çok abartı olmuş. i5 4690 veya 4690K alabilirsiniz. Onun dışında yine oyun oynayacaksanız gaming 7 anakart çok gaming 5 yeter de artar, 16gb ram'ı ne yapacaksınız? eğer render almayacaksanız hiç gerek yok. Onun dışında sistem güzel iyi günlerde kullanın.

Intel Core i7-4790K 4.0 GHz İşlemci
MSI Z97 Gaming 7 Military Class Anakart
G-Skill Ripjaws 32GB (4X8) 1866MHz CL10 RAM
2 X Gainward GTX 980 Phantom GDDR5 4GB Ekran Kartı
Samsung 850 EVO 250GB 540MB Okuma / 520MB Yazma SSD
2 X Seagate Barracuda 1 TB 7200RPM Harddisk
Creative Sound Blaster ZX Ses Kartı
Fractal-Design Newton R3 80+ Platinum 1000W Güç Kaynağı
Corsair H110 Sıvı Soğutma

Bu sistem 9000 TL keşke bparça parça almayıp biraz daha biriktirseydin paranı. (Oyun + Render için )

1. PSU çok fazla 750W 80+Plus yeterli olur.
  2. Render yapacaksanız RAM böyle kalabilir fakat oyun içinse 8 GB yeterli.
  3. WD yerine Seagate alın.
  4. Oyun içinse İ5 4690K alın değilse veya hem oyun hemde render yapacaksanız İ7 4790K yeterlidir.
  5. GTX 970 SLİ yaparsan daha iyi olur.
Bunları yaparsan fiyat düşecektir bu kasayı ve PSU'yu öneririm.

www.hepsiburada.com: Thermaltake ARMOR+ Siyah Pencereli Aliminyum ATX Kasa Fiyatı

www.vatanbilgisayar.com: SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 750W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

www.vatanbilgisayar.com: THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar

Bu fiyata x99 sistem alınabilirdi ama iş işten geçmiş. Ayrıca Phantom Gtx 980 almanızı tavsiye etmem çünkü çok ısınan bir ekran kartı. İleride sıkıntı yapabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı