SLI Sistemde PCI Express Etkisi

Monitör konusunu çok araştırmadım ama 1080p 60hz 21 - 24 inç arası bi monitör işimi görür diye düşünüyorum. Sistem tam olsun Msi X99S Gaming 7 önerisi bana uygun geldi ama 2011 soket işlemci alıcak olsak o çok para tutcak. Kafam karıştı ya. Bu anakarta 1000tl civarlarında 2011 soket bi işlemci yokmu ?

i7 5820k 28 pcı e hattına sahip bu 16x 8x şeklindemi olur ?

Dediğim gibi X16 X16 ile X16 8X arasında pek fazla fark yok.16X 8X ile SLİ yapabilirsin Skylake tabanlı 6700k işlemcide işini görür yada Broadwell-E serisini bekleyeceksin ama onların da ucuz olacağını sanmam.

@Myotismon_43 Ozaman ben bi kendi kendime bi düşüneyim iyice.

@CJack60 Dostum 2. ekran kartı önümüzdeki 1-2 sene içersinde alınacak yani ilk etapta 970 ile 2-3 sene takılıp sonrasında yetmedği zaman 2.yi alıp bi o kadar daha devam edebilmek vebu 2.yi aldığımızda sistem tam performans versin diye sağlam bir altyapı oluşturabilmek.
i3 6100
h170
r9 380x
4+4 8gb 2400mhz ram
ve diğer ufak tefek bileşenlerle bir sistem toplardım.

Bende öyle diyorum al bir tane GTX 980ti keyfine bak yada POLARİS ve PASCAL serisini bekle ve o serilerden al bir tane onlar bambaşka bir teknoloji ile gelecekler.

Evet galiba bu daha mantıklı olucak , SLI sistemin altyapısı çok pahalı olucak zaten , böyle olmaktansa dediğini yapmak daha mantıklı...

Bende öyle diyorum al bir tane GTX 980ti keyfine bak yada POLARİS ve PASCAL serisini bekle ve o serilerden al bir tane onlar bambaşka bir teknoloji ile gelecekler.
ozaman başta en baştaki sistemi kurup gtx970 ile 2 3 sene idare edip daha sonra zamanın akışına göre üst düzey bi ekran kartı ile devam etmek mantıklı olucak.

Bir çok forumda CF nin SLİ ye göre oyunlarda daha iyi performans verdiği söyleniyor ayrıca. AMD crimson yazılımı ile de yazılım sorununu da çözdü.Benim de tavsiyem R9 390X olacaktır.GTX 970 in 3.5 gb bellek sorunu da olduğunu hatırlatayım.Eğer bütçeyi artırabilirseniz eğer AMD Fury X de tavsiye ederim hali hazırda Technopat Youtube kanalında incelemesi de mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…