SLI Sistemde PCI Express Etkisi

Bahsettiğiniz ürünler inceleyim ben bi hemen. AMD den uzak kalma sebebin çok güç tüketmeleriydi detaylıca bi bakıyım ben yine burda farkettiklerimi aktarıcam. Çok sağ olun iyi ki varsınız (y)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar 16x-16x vs 8x-8x arasında elle tutulur göze görünür fark yok. Tekrar başa dönücek olursak i5 6600k 8x-8x şeklinde 2ye bölünüyor , sizce ilerde 2. gpu alıp SLI yapmak şimdi mantıklı mı ?

Ben senin yerinde olsam yeni nesil kartları beklerim çok zamanı kalmadı. O süreyi bekleyemem sistem illa lazım diyorsan 970 satın al idare et. Pascal ve polaris mimarisini beğenirsen elinde ki kartı satar yeni üst seviye gpu alırsın. Eğer yeni seriler seni tatmin etmezse 2. 970 ile SLİ yoluna gidersin.

Beklerim ya , zaten çok acil değil sistem. İyice öğrenelimde artık kafamda net bilgi oluştuğunda yapmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı