Slicer ve yazdırma ayarı nasıl olmalı?

mevlana61

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 3D yazıcıda hangi slicer programını kullanmalıyım en iyi sonuç almak istiyorum?
Şu an ben cura kullanıyorum, curada hızlı, sağlam ve pürüzsüz yazdırmak için hangi yazdırma ayarlarını kullanmalıyım.

Cura'nın içerisinde benchmark baskıları var. Onları kullanarak iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Şu videoyu incelemenizi öneririm. Hem kullanımı kolay hem de hızlı bir şekilde kolay anlaşılır sonuçlar alınabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Slicerların algoritmaları farklı, benim ana tercihim her zaman Simplify3D olmuştur, çok daha az detay içerir, kullanımı kolay ve hızlı. Tree Support istersem Cura, Voronoi basacaksam da PrusaSlicer.

Cura kullanmak istiyorsan nette başka kullanıcıların profillerini import edebilirsin, ben Chep'in profilini kullandım.

Slicerların algoritmaları farklı, benim ana tercihim her zaman simplify3D olmuştur, çok daha az detay içerir, kullanımı kolay ve hızlı. Tree Support istersem cura, voronoi basacaksam da prusaslicer.

Cura kullanmak istiyorsan nette başka kullanıcıların profillerini import edebilirsin, ben Chep'in profilini kullandım.

Onları hiç düşünmemiştim demeniz sayesinde bilgilendim sağ olun voronoi çok işime yarayacak.

Slicerların algoritmaları farklı, benim ana tercihim her zaman Simplify3D olmuştur, çok daha az detay içerir, kullanımı kolay ve hızlı. Tree Support istersem Cura, Voronoi basacaksam da PrusaSlicer.

Simplify'ı ucuza almanın bir yolu var mı biliyor musunuz? 120 dolar gibi bir fiyat istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam çok pahalı geldi.

$150 sanırım, benimki lisanslı değil.
Sizden rica etsem Ender 3 v2 için Simplify profili atabilir misiniz? Cura yerine bunu denemek istiyorum biraz da ayar kısmı biraz karışık gibi tam çözemedim. Google drive falan yükleyip link atabilirseniz çok güzel olur atılabiliyorsa tabi tam bilmiyorum programı. Simplify 4.1.2 versiyonunu yükledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı