Slmgr yöntemi ile etkinleştirilen Windows sıkıntı çıkarır mı?

ilkeky

Hectopat
Merhaba, Windows PowerShell yönetici olarak çalıştırarak;

Slmgr /ipk --X---X---X---X---- (kod)
Slmgr /skms kms8.msguides.com.
Slmgr /ato.

Arkadaşım bana bu şekilde bir Windows etkinleştirmesi yaptı ve Windows'umu 10 Pro olarak etkinleştirdi.
Herhangi bir program indirmemiş olduk, herhangi bir USB takmadık, kurulum yapmadık. Anahtar etkinleştirildi dedi ve sağ alttaki Windows etkinleştirilmeli yazısı giderek Windows'um etkinleştirildi. Sizce bu durumda herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
Teşekkürler.

Ne gibi bir sıkıntı çıkabilir ki?

Ben bir kere Windows 10'da karşılaşmıştım. Slmgr ile değil de KMSpico ile etkinleştirmiştim. 3 ay kullandım online dersteyken mavi ekran verdi ve bir daha da açılmadı. Her açmaya çalıştığımda mavi ekran veriyordu. Bu sıkıntı karşılaşabileceğiniz en ciddi sıkıntılardan birisi belki de en ciddisi diyebilirim.

Ben bir kere Windows 10'da karşılaşmıştım. Slmgr ile değil de KMSpico ile etkinleştirmiştim. 3 ay kullandım Online dersteyken mavi ekran verdi ve bir daha da açılmadı. Her açmaya çalıştığımda mavi ekran veriyordu. Bu sıkıntı karşılaşabileceğiniz en ciddi sıkıntılardan birisi belki de en ciddisi diyebilirim.

Formatla geçiyor ama ve PC ekran kartı, RAM vs herhangi bir zarar vermiyor değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı