SM-G532F için Custom ROM öneerisi

• Konuyu başlatan dux1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 81

dux1

Attopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ROM hafif olmalı ve hızlı olmalı. Yani 1-1,5 GB arası makuldür. Cihaz 4 GB toplam belleğe sahip olduğu için iyi olmasını istiyorum. TWRP yükledim, Custom ROM önerir misiniz?

Arkadaşlar, ROM hafif olmalı ve hızlı olmalı. Yani 1-1,5 GB arası makuldür. Cihaz 4 GB toplam belleğe sahip olduğu için iyi olmasını istiyorum. TWRP yükledim, Custom ROM önerir misiniz?
Hocam telefon patlayacak şekilde güçsüz değmez buna birde 6.0.1 yapmışlar fazla olmasına rağmen normalde 4.4 olur bunlar.
Screenshot_20251016-192222_Chrome.png

6.0.1 yeter buna hocam magisk kurup halledersiniz onu.

Hocam zaten 1.5 GB RAM var bir de Google Play hizmetleri kurarsanız daha açamazsınız telefonu RAM yetmiyor çünkü sürekli durar.

Şu an Google'e play var daha hafif uygulama yüklenen bir yeer yok mu yer açma kistedim sadece wp Instagram gibi uygulama kurabilmek.

Link var mı kurabileceğim?(8 gb değil 4 gb olan)
4 GB çok az hocam.

Şu an Google'e play var daha hafif uygulama yüklenen bir yeer yok mu yer açma kistedim sadece wp Instagram gibi uygulama kurabilmek.
Hocam baktım cidden yok rom felan adamlar buna rom kurulursa çökeceğini biliyor galiba farklı plus modelinde var. TWRP var bunun için sadece oradan magisk kurup modül ile halledersiniz

Root ile sistem uygulamalarını bilebilirsiniz. Ama dikkatli olun gidin sistem arayüzü android sistemi felan onları silmeye çalışmayın.

Son düzenleme:
4 GB çok az hocam.

Hocam baktım cidden yok ROM falan adamlar buna ROM kurulursa çökeceğini biliyor galiba farklı Plus modelinde var. TWRP var bunun için sadece oradan Magisk kurup modül ile halledersiniz.

Root ile sistem uygulamalarını bilebilirsiniz. Ama dikkatli olun gidin sistem arayüzü Android sistemi falan onları silmeye çalışmayın.

Ya öyleysse pek uğraşmama gerek kalmadı o zaman TWRP yüklemiştim zaten siz sağ olun yardımınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı