qwebedo Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2025 #1 Merhaba hocalarım, SM-G610F cihazıma GSI bir ROM yükledim ve nasıl root atacağımı bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı acaba? @Heribert Yavuz hocam sizin açtığınız konu ile GSI ROM'u kurmuştum nasıl yapabileceğim hakkında bilginiz var mıdır? Son düzenleme: 20 Temmuz 2025
Merhaba hocalarım, SM-G610F cihazıma GSI bir ROM yükledim ve nasıl root atacağımı bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı acaba? @Heribert Yavuz hocam sizin açtığınız konu ile GSI ROM'u kurmuştum nasıl yapabileceğim hakkında bilginiz var mıdır?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.209 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 20 Temmuz 2025 #2 qwebedo dedi: Merhaba hocalarım, SM-G610F cihazıma GSI bir ROM yükledim ve nasıl root atacağımı bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı acaba? @Heribert Yavuz hocam sizin açtığınız konu ile GSI ROM'u kurmuştum nasıl yapabileceğim hakkında bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Magisk kurun TWRP ile. Artı 0 Eksi
qwebedo dedi: Merhaba hocalarım, SM-G610F cihazıma GSI bir ROM yükledim ve nasıl root atacağımı bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı acaba? @Heribert Yavuz hocam sizin açtığınız konu ile GSI ROM'u kurmuştum nasıl yapabileceğim hakkında bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Magisk kurun TWRP ile.
KS KS qwebedo Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: Magisk kurun TWRP ile. Genişletmek için tıkla... Hocam, onu denemiştim ama maalesef olmuyor. Ayrıca cihaz çok kasıyordu, bu yüzden geri LineageOS'a döndüm. Cihaz arayüzde bile 10-15 FPS arasında çalışıyordu. Sizin cihazınızda da öyle olmuş muydu acaba? Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Magisk kurun TWRP ile. Genişletmek için tıkla... Hocam, onu denemiştim ama maalesef olmuyor. Ayrıca cihaz çok kasıyordu, bu yüzden geri LineageOS'a döndüm. Cihaz arayüzde bile 10-15 FPS arasında çalışıyordu. Sizin cihazınızda da öyle olmuş muydu acaba?