SM-N7500Q RAM arttırma nasıl yapılır?

Bilgisayarıma telefonum için uygun olan TWRP'yi indirdim ve ardından Telefon'u download moduna aldım sonra da Odin 3.0.7 kullanarak telefon u bilgisayara bağladım bunları yapmadan önce Samsung USB sürücülerini kurdum ve ardından TWRP'yi Odin üzerinden seçip start a bastım ve telefona kurulduğunu söyledi ve yeniden başladı ben de telefon yeniden başladıktan sonra telefonun ses arttırma ve Güç tuşu ve orta tuşa basılı tutarak telefonu açtım izlediğim video da yapılan her şeyi yaptım isterseniz bu da video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konularda bayağı acemiyim yanlışım olursa söylerseniz sevinirim.

Bilgisayarıma telefonum için uygun olan TWRP'yi indirdim ve ardından Telefon'u download moduna aldım sonra da Odin 3.0.7 kullanarak telefon u bilgisayara bağladım bunları yapmadan önce Samsung USB sürücülerini kurdum ve ardından TWRP'yi Odin üzerinden seçip start a bastım ve telefona kurulduğunu söyledi ve yeniden başladı ben de telefon yeniden başladıktan sonra telefonun ses arttırma ve Güç tuşu ve orta tuşa basılı tutarak telefonu açtım izlediğim video da yapılan her şeyi yaptım isterseniz bu da video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konularda bayagı acemiyim yanlışım olursa söylerseniz sevinirim

Hangi TWRP dosyasını yüklediniz? Dosya ismini söyler misiniz? Yanlışlıkla belki 4G olanı indirmiş olabilirsiniz.

Video da bu TWRP'yi indirin diyordu ben de bunu indirdim

Dosya Ekleri

• 2023-07-01 14.47.24.png
    2023-07-01 14.47.24.png
    116,3 KB · Görüntüleme: 33
Hafıza kartım ve USB var hafıza kartım 8 GB USB ise 32 GB olur mu acaba?

32 GB olur. TWRP'ye girin, Backup seçeneğini seçin. USB belleği seçmek için select Storage bölümünden OTG'yi seçin. Efs ve modem kutucuklarını tikleyin. Alttaki oku kaydırın. IMEI yedeği aldınız. Full yedek alalım. Yeniden bacup bölümüne girin, OTG'yi seçin ve hepsini işaretleyin. OTG veya SD kart varsa onları işaretlemeyin. Oku kaydırın. Full yedek aldınız. Geri menüye dönün. Wipe bölümünü seçin. Advanced wipe seçeneğini seçin. Dalvik cache, cache, data, System kutucukları işaretleyin ve oku kaydırın. USB belleği bilgisayara takın ve yedekleri bilgisayara taşıyın. USB belleğe şu dosyayı atın;

Buraya kadar geldiniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı