Kullanıcı311
Kilopat
- Makaleler
- 2
Dediğinizi yapayım mı hocam IMEI kaybolmaz değil mi?
Gitmez. Boş verin. SD karta bu ROM'u atın ve install bölümünden ROM'u seçip oku kaydırın.
Dediğinizi yapayım mı hocam IMEI kaybolmaz değil mi?
yaptım hocam updater process ended with error :7 hatası verdi olmadı@Operyola,
EFS yedegine gerek yok, TR cihazi buyuk ihtimalle. Siz ROM dosyasini bilgisayara indirin. Telefondan Wipe data kismina gelin ve Advanced kismindan System'i secin ve silin. Sonra reboot kismindan reboot recovery yapin. Yine TWRP acilinca o ROM dosyasini surukleyerek telefona atin install sekmesinden ROM'u secin ve kaydirin yuklenince reboot System tusuna basin ve yeni ROM hayirli olsun.
Hocam yine olmadı farklı ROM'lar deniyorum umarım olur.
Eki Görüntüle 1843448
Bunu yapıyorum hocam olur mu acaba?
IMEI filan gitmez değil mi?
Hocam farklı ROM deneyince oldu yardımlarınız için çok teşekkür ederim...
Hocam olur yükleyelim gerçekten çünkü telefon yükselince acayip hızlı gidiyor şarjı buna çözüm olur mu ROM acaba bir de telefon SM-N750 oldu modeli ona göre TWRP bulabilirseniz sevinirim hocam.
Hocam o olmuyor 1 gün önce yapmıştım onu hatta sizin dediğiniz gibi yazılımlar çakışır diye yeniden ROM yükledim (Android 4.4.2 olan değil) Odin ile ardından yeniden yukledim ancak telefonu TWRP modunda açınca yukarıdakirmızı ve mavi yazılar çıkıyor ve TWRP değil de telefon kendi recovery moduna giriyor.
xiaomitools.com
xiaomitools.com
fastboot devices yazınca karşınıza ne çıkıyor?Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.