SM-N9200: Hong Kong ROM mesaj gönderme sorunu

Alper_Yrkli

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, cihazımı Android 7 Hong Kong ROM 'una güncelledim fakat güncelleme sonrası 4 haneli numaralara ve normal kişilere SMS atamaz oldum. Android System WebView devre dışı gözüküyor ve etkinleştiremiyorum. Android 6.0.1 sürümünde hangi ROM'a sahip olduğumu hatırlayabilsem takrar o ROM'a geçiş yapacağım. Tek hatırladığım Phone Info üzerinden baktığımda TUR dahil birçok kod vardı ve Vietnam olduğunu tahmin ediyorum.
Yapmak istediğim şey ülke kodunu değiştirip yani SM-N920C yapıp TUR versiyonunda kullanmak.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
^4 haneli numara sorunu CSC ile ilgili. Son sürüm Türkiye ROM'unu kur diyeceğim ama telefonun arka kapağında hangi model yazıyor ? N920C mi ?
N9200 yazıyor. Bende o yüzden model numarasını değiştirip yüklemek istiyorum yoksa direkt TUR kodlu ROM flaşlamaya çalıştım ama hata veriyor. Model numarasını nasıl değiştirebilirim ?
Direkt ODIN ile TUR kodlu ROM'u flaşlayın? İlla Android 7 istiyorsanız, Custom ROM kurabilirsiniz.
Android 7 tercihimdir ama Android 6.0.1 kullansam da sıkıntı olmaz ancak N9200 olduğu için TUR kodlu ROM flaşlayamıyorum, hata veriyor.

Son düzenleme:
Dostum imkansız senin istediğin şey. Sadece custom rom dene. N920 model kodu ile yükleyemezsin senin telefonun hatta n9200 olana root bile atamıyorsun önce bootloader açacaksın.
Yazılım bilgisindeki ana bant sürümü yazan kısımdaki yazıları atar mısın ?
Sammobile.com üyelik oluşturarak indir samsung driver kurduktan sonra download modda bunu kur. 6.0.1 dönüş yolu.

Son düzenleme:
Dostum imkansız senin istediğin şey. Sadece custom rom dene. N920 model kodu ile yükleyemezsin senin telefonun hatta n9200 olana root bile atamıyorsun önce bootloader açacaksın.
Yazılım bilgisindeki ana bant sürümü yazan kısımdaki yazıları atar mısın ?
Sammobile.com üyelik oluşturarak indir samsung driver kurduktan sonra download modda bunu kur. 6.0.1 dönüş yolu.
Yorumun için teşekkür ederim. Sıkıntı kendi kendine geçti nasıl olduğunu bende anlamadım 🤷‍♂️
Google Play üzerinden Güvendeyim uygulamasını denemek istedim ve yükledim, o andan itibaren sıkıntısız bir şekilde SMS gönderiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı