5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ağustos 2023 #91 YZBruh dedi: Takılımı kaldı? Değişmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Takılı kaldı. Auto reboot kapamayı unutmuştum...
YZBruh dedi: Takılımı kaldı? Değişmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Takılı kaldı. Auto reboot kapamayı unutmuştum...
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 31 Ağustos 2023 #92 520192 dedi: Takılı kaldı. Auto reboot kapamayı unutmuştum... Genişletmek için tıkla... Bu sorun olmaz aslında (auto reboot). Cihaz adb veya fastboot algılıyormu?
520192 dedi: Takılı kaldı. Auto reboot kapamayı unutmuştum... Genişletmek için tıkla... Bu sorun olmaz aslında (auto reboot). Cihaz adb veya fastboot algılıyormu?
5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ağustos 2023 #93 YZBruh dedi: Bu sorun olmaz aslında (Auto reboot). Cihaz ADB veya Fastboot algılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam ADB nasıl indireceğiz. Recovery mode ile download modeye girebiliyorum.
YZBruh dedi: Bu sorun olmaz aslında (Auto reboot). Cihaz ADB veya Fastboot algılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam ADB nasıl indireceğiz. Recovery mode ile download modeye girebiliyorum.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 31 Ağustos 2023 #94 520192 dedi: Hocam ADB nasıl indireceğiz. Recovery mode ile download modeye girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam. O zaman kurtarabiliriz. Cihazı download moda alın ve Stock ROM geri yükleyin 520192 dedi: Hocam ADB nasıl indireceğiz. Recovery mode ile download modeye girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi... TWRP derleyeceğim. Onunla yapacağız
520192 dedi: Hocam ADB nasıl indireceğiz. Recovery mode ile download modeye girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam. O zaman kurtarabiliriz. Cihazı download moda alın ve Stock ROM geri yükleyin 520192 dedi: Hocam ADB nasıl indireceğiz. Recovery mode ile download modeye girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi... TWRP derleyeceğim. Onunla yapacağız
5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ağustos 2023 #95 YZBruh dedi: Tamam. O zaman kurtarabiliriz. Cihazı download moda alın ve stock ROM geri yükleyin. Şimdi... TWRP derleyeceğim. Onunla yapacağız. Genişletmek için tıkla... Hocam wipe data factory reset yapayim mi? Düzelir mi acaba?
YZBruh dedi: Tamam. O zaman kurtarabiliriz. Cihazı download moda alın ve stock ROM geri yükleyin. Şimdi... TWRP derleyeceğim. Onunla yapacağız. Genişletmek için tıkla... Hocam wipe data factory reset yapayim mi? Düzelir mi acaba?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 31 Ağustos 2023 #96 Bir saniye... siz bunu zaten yapmadınızmı? 520192 dedi: Hocam wipe data factory reset yapayim mi? Düzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla...
Bir saniye... siz bunu zaten yapmadınızmı? 520192 dedi: Hocam wipe data factory reset yapayim mi? Düzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla...
5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ağustos 2023 #97 YZBruh dedi: Bir saniye... Siz bunu zaten yapmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet işleme başlamadan önce yaptım Odin ile sonra boot. İmg flaşladım ama Samsung ekranında takılı kaldı cihaz tekrar yapsam düzelir mi?
YZBruh dedi: Bir saniye... Siz bunu zaten yapmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet işleme başlamadan önce yaptım Odin ile sonra boot. İmg flaşladım ama Samsung ekranında takılı kaldı cihaz tekrar yapsam düzelir mi?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 31 Ağustos 2023 #98 520192 dedi: Evet işleme başlamadan önce yaptım Odin ile sonra boot. İmg flaşladım ama Samsung ekranında takılı kaldı cihaz tekrar yapsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır başlamadan önce değil sonra yapmalıydınız. Deneyin
520192 dedi: Evet işleme başlamadan önce yaptım Odin ile sonra boot. İmg flaşladım ama Samsung ekranında takılı kaldı cihaz tekrar yapsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır başlamadan önce değil sonra yapmalıydınız. Deneyin
5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ağustos 2023 #99 YZBruh dedi: Hayır başlamadan önce değil sonra yapmalıydınız. Deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yapıyorum. Hocam açıldı
YZBruh dedi: Hayır başlamadan önce değil sonra yapmalıydınız. Deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yapıyorum. Hocam açıldı
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 31 Ağustos 2023 #100 Yesss beee. Senden mutlu oldum valla .d 520192 dedi: Tamam hocam yapıyorum. Hocam açıldı Genişletmek için tıkla... Tamam. O zaman magisk uygulamasını kurun. Açınca ek kurulum gerekli diyecek. Onaylayın. Cihaz kendini yeniden başlatacak. Eğer bir sorun olur ise söyleyin. 520192 dedi: Tamam hocam yapıyorum. Hocam açıldı Genişletmek için tıkla... @520192 cihaz ağacı hazır; GitHub - twrpdtgen/android_device_samsung_gtanotexlwifikx Eğer isterseniz hala TWRP derleyebilirim.
Yesss beee. Senden mutlu oldum valla .d 520192 dedi: Tamam hocam yapıyorum. Hocam açıldı Genişletmek için tıkla... Tamam. O zaman magisk uygulamasını kurun. Açınca ek kurulum gerekli diyecek. Onaylayın. Cihaz kendini yeniden başlatacak. Eğer bir sorun olur ise söyleyin. 520192 dedi: Tamam hocam yapıyorum. Hocam açıldı Genişletmek için tıkla... @520192 cihaz ağacı hazır; GitHub - twrpdtgen/android_device_samsung_gtanotexlwifikx Eğer isterseniz hala TWRP derleyebilirim.