SM-P580 tablet Android 7.0 auto root çalışır mı?

Oturum ekranı normal. Peki Google Play internet algılıyor mu? Ve nasıl yani duruyor? Açılmıyorumu yani bildiğimiz?

İnterneti algılıyor düzeldi hocam şimdi normal Android 12 kullanmaya devam edebilir miyim sorunsuz mu artık?

Yoksa birkaç ayar daha gerekli mi?

İnterneti algılıyor düzeldi hocam şimdi normal Android 12 kullanmaya devam edebilir miyim sorunsuz mu artık?

Yoksa birkaç ayar daha gerekli mi?
Sadece magisk kurulumunu tamamlayın. Ve keyfinize bakın. Ah az daha unutuyordum... YouTube gibi uygulamaları sistem uygulaması yapmak istiyormusunuz?

Yapmak istiyorum hocam.
Tamam. O zaman size 2 seçenek sunayım;
1- App Systemizer (Magisk modulü)
Sadece uyugulamaları sistem uygulaması yapmak için kullanılır.
2- Lucky Patcher (Magisk modulü değil)
Lucky Patcher aslında uygulama ve oyunları modlamak için kullanılır. Ama bunun haricinde daha fazla özelliği var. Uygulamaları sistem uygulaması yapmak gibi.
Seçim size kaldı

Siz hangisini tercih edesiniz?

Siz hangisini tercih edesiniz?
Yani... Ben daha fazla aracı vs olduğundan Lucky Patcher kullanıyorum. Ama unutmayın Lucky Patcher in amacı bizim yapacağımız şey değil. Lucky Patcher; Lucky Patcher All Versions Free Download - Lucky Patcher
Download LP installer a tıklayın. İlk dokunduğunuz da indirmez. Geri gelip yine tıklayın indirecek.
NOT; Sayfaya girmek için VPN açmanız gerekli.
İndirilen uygulamayı kurun (kurarken Google Play protect sorun çıkartabilir).
Uygulamayı açın. İndirme hazırlığı yapacak. Ve size asıl Lucky Patcher in kendisini kurduracak. Kurduktan sonra ilk başta yüklediğiniz uygulamayı silin. Lucky Patcher i açın root ve depolama izni verin. İlk önce kurun sonra devamını söyleyeceğim.

@520192 kurdunuzmu?

Son düzenleme:

Hocam düzeltirim sayfayı açmak için VPN istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…