SM-P580 tablet Android 7.0 auto root çalışır mı?

Tamam. Aynısını Lucky Patcher da isteyecektir. Peki başka bir şey varmıydı?
Hocam dediğiniz gibi uygulama izinleri yönetme gibi bir şey göremedim.
Ancak Greenify kurdum ve ona Xposed modülü istedi ve aktif ettim.

Peki. Eğer başka bir şey yok ise Android 12'nin tadını çıkarın

@520192 bir de merakımdan soruyorum. Cihaz şu an nasıl? Akıcı ve hızlı değil mi?

Akıcı ve hızlı hocam ayrıca 9 GB de boş alan var ancak oyun arayışı içindeyim oyun önerebilir misiniz?

Critical OPS öneririm. Benim severek oynadığım online atış oyunudur. Ayrıca bir SDCard satın almanızı öneririm. Alıp dahili depolama olarak biçimlendirin. 9GB oldukça az çünkü
Akıcı ve hızlı hocam ayrıca 9 GB de boş alan var ancak oyun arayışı içindeyim oyun önerebilir misiniz?

Critical Ops öneririm. Benim severek oynadığım Online atış oyunudur. Ayrıca bir sdcard satın almanızı öneririm. Alıp dahili depolama olarak biçimlendirin. 9GB oldukça az çünkü.

Hocam benim SD kart vardı yeri de vardı ama en son tamirciye verdiğim zaman (2020) SD kart bozuldu ve çalışmamaya başladı.

C-OPS Dışında oyun öneriniz varmı

Hocam benim SD kart vardı yeri de vardı ama en son tamirciye verdiğim zaman (2020) SD kart bozuldu ve çalışmamaya başladı.

Hımmm. Online bir şeyler mi? Yoksa çevrim dışımı?

Yeni bir tane almanızı kesinlikle öneririm. Biraz paraya kıymak gerekli sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…