Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 7 25 Mart 2021 #1 Merhabalar. Cihazımda YouTube yüklü. Google Play üzerinden güncelledim ancak ekteki gibi bir hata veriyor ve düzeltemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2021
Merhabalar. Cihazımda YouTube yüklü. Google Play üzerinden güncelledim ancak ekteki gibi bir hata veriyor ve düzeltemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 25 Mart 2021 #2 YouTube artık Android 4.2'yi de desteklemiyor, ayarlardan uygulama yöneticisi altından YouTube seçip verileri temizleyin ve önbelleği temizleyin bu arada sırada çalışıyor (bende aynı cihazı kullanıyorum) Artı 0 Eksi
YouTube artık Android 4.2'yi de desteklemiyor, ayarlardan uygulama yöneticisi altından YouTube seçip verileri temizleyin ve önbelleği temizleyin bu arada sırada çalışıyor (bende aynı cihazı kullanıyorum)
Ker_1881 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #3 Aga be. O tabletten bende de var, ben Opera indirip girdim. Hem Opera'da siyah tema falan var. Artı 0 Eksi
YsnYksL Zeptopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #4 Ben bi haftadır yapmadığım işlem kalmadı. Birtek SM-T100 modelinin Andorid güncel version uygulanmıyor o yüzden şansına küs Artı 0 Eksi
Ben bi haftadır yapmadığım işlem kalmadı. Birtek SM-T100 modelinin Andorid güncel version uygulanmıyor o yüzden şansına küs
Pinaex Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 152 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #5 Ker_1881 dedi: Aga be. O tabletten bende de var, ben Opera indirip girdim. Hem Opera'da siyah tema falan var. Genişletmek için tıkla... Aynı tabletin beyazı bende de var ama yıllardır açılmıyor maalesef . Artı 0 Eksi
Ker_1881 dedi: Aga be. O tabletten bende de var, ben Opera indirip girdim. Hem Opera'da siyah tema falan var. Genişletmek için tıkla... Aynı tabletin beyazı bende de var ama yıllardır açılmıyor maalesef .
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 2 18 Kasım 2022 #6 qwertyklavye dedi: Merhaba. Cihazımda YouTube yüklü. Google Play üzerinden güncelledim ancak ekteki gibi bir hata veriyor ve düzeltemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 940078 Genişletmek için tıkla... Tab 4 tablet vardı 8 yıllık bir ara onda da aynısı oluyordu. Sorunun kaynağı galiba Android sürümünün desteklememesinden kaynaklanıyor. Artı 0 Eksi
qwertyklavye dedi: Merhaba. Cihazımda YouTube yüklü. Google Play üzerinden güncelledim ancak ekteki gibi bir hata veriyor ve düzeltemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 940078 Genişletmek için tıkla... Tab 4 tablet vardı 8 yıllık bir ara onda da aynısı oluyordu. Sorunun kaynağı galiba Android sürümünün desteklememesinden kaynaklanıyor.
Ker_1881 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #7 Pinaex dedi: Aynı tabletin beyazı bende de var ama yıllardır açılmıyor maalesef . Genişletmek için tıkla... Bu mesajı şuan bahsettiğim tabletten yazıyorum. Artı 0 Eksi
Pinaex dedi: Aynı tabletin beyazı bende de var ama yıllardır açılmıyor maalesef . Genişletmek için tıkla... Bu mesajı şuan bahsettiğim tabletten yazıyorum.