Custom ROM SM-T290 download modda kalıyor

issizbiriiste11

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. SM-T290 cihazımda bugün Custom ROM yüklemiştim Custom ROM'da fazla bug çıkınca stock ROM dönme kararı almıştım. Bootloader kilidini kapatıp stock ROM attıkdan sonra tablet Reboot'dan sonra direk download modda açılıyor. Şimdiye kadar 3 stock ROM denedim ve hepsinde stock ROM yüklendikten sonra download mod açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
IMG20230821181717.jpg

Fotoğraf atabilir misiniz?

@issizbiriiste11 Ses kısma + Güç tuşuyla kapattıktan sonra hemen ses kısma + ses açmayla download moda girmeyi deneyin. Bootloader'ın kilidini açın öyle kullanın. Aksini sakın denemeyin. Birde neden Bootloader sürüm 4'e yükselttiniz ki tableti? Bir daha asla Custom ROM kuramayacaksınız.

@issizbiriiste11 ses kısma + güç tuşuyla kapattıktan sonra hemen ses kısma + ses açmayla download moda girmeyi deneyin. Bootloader'ın kilidini açın öyle kullanın. Aksini sakın denemeyin. Bir de neden Bootloader sürüm 4'e yükselttiniz ki tableti? Bir daha asla Custom ROM kuramayacaksınız.

Bootloader sürümünü 4 nasıl yükselttimi inanin bende bilmiyorum hocam. Download moda girmiyor tablet hocam beklettiğim için kusura bakmayin.

@issizbiriiste11 Tablet bilgisayara bağlı olsun. Ses Kısma + Güç tuşuna basılı tutun görüntü gittiği anda güç tuşunu bırakıp ses açma ses artırmaya basılı tutun. İşe yaraması gerek.

Ayrıca "KGStatus: Prenormal" olarak gözüküyorsa ( OEM Lock: ON (U1)'de aynı şeyi ifade ediyor) şimdiden geçmiş olsun diyebilirim.

Son düzenleme:
@issizbiriiste11 tablet bilgisayara bağlı olsun. Ses kısma + güç tuşuna basılı tutun görüntü gittiği anda güç tuşunu bırakıp ses açma ses artırmaya basılı tutun. İşe yaraması gerek.

Ayrıca "kgstatus: Prenormal" olarak gözüküyorsa ( OEM lock: On (u1)'de aynı şeyi ifade ediyor) şimdiden geçmiş olsun diyeb.

Sağ olun hocam açtım şimdi Bootloader'i.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı