Byopera Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #21 Heribert Yavuz dedi: Hayır bootloader açık olduğu için vermekte. Google servislerini eklemedim birazdan yayınlayacağım GMS olan versiyonu. Genişletmek için tıkla... Gapps aslında lineage os yayınlamış onun android 12 veya 13 halini kursak nasıl olur?
Heribert Yavuz dedi: Hayır bootloader açık olduğu için vermekte. Google servislerini eklemedim birazdan yayınlayacağım GMS olan versiyonu. Genişletmek için tıkla... Gapps aslında lineage os yayınlamış onun android 12 veya 13 halini kursak nasıl olur?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.185 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 21 Mart 2024 #22 Byopera dedi: GApps aslında LineageOS yayınlamış onun Android 12 veya 13 halini kursak nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Kuramazsın bu şekil. Çalışan TWRP yok bu cihazlarda.
Byopera dedi: GApps aslında LineageOS yayınlamış onun Android 12 veya 13 halini kursak nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Kuramazsın bu şekil. Çalışan TWRP yok bu cihazlarda.
Byopera Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #23 Heribert Yavuz dedi: Kuramazsın bu şekil. Çalışan TWRP yok bu cihazlarda. Genişletmek için tıkla... Normal BIOS'undan kuramaz miyiz SD karta atıp onun üzerinden
Heribert Yavuz dedi: Kuramazsın bu şekil. Çalışan TWRP yok bu cihazlarda. Genişletmek için tıkla... Normal BIOS'undan kuramaz miyiz SD karta atıp onun üzerinden
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.185 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 21 Mart 2024 #24 Byopera dedi: Normal BIOS'undan kuramaz miyiz SD karta atıp onun üzerinden. Genişletmek için tıkla... Hayır.
Byopera dedi: Normal BIOS'undan kuramaz miyiz SD karta atıp onun üzerinden. Genişletmek için tıkla... Hayır.
Byopera Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #25 Heribert Yavuz dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... O zaman hızlıca yayınlayın hocam sizi bekliyorum. Bu arada bunu da mı odin üzerinden yükleyeceğiz?
Heribert Yavuz dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... O zaman hızlıca yayınlayın hocam sizi bekliyorum. Bu arada bunu da mı odin üzerinden yükleyeceğiz?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.185 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 21 Mart 2024 #26 Byopera dedi: O zaman hızlıca yayınlayın hocam sizi bekliyorum. Bu arada bunu da mı Odin üzerinden yükleyeceğiz? Genişletmek için tıkla... Evet. Drive da yer açmam gerekiyor 20 dakikaya hazır olur.
Byopera dedi: O zaman hızlıca yayınlayın hocam sizi bekliyorum. Bu arada bunu da mı Odin üzerinden yükleyeceğiz? Genişletmek için tıkla... Evet. Drive da yer açmam gerekiyor 20 dakikaya hazır olur.
Byopera Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #27 Heribert Yavuz dedi: Evet. Drive da yer açmam gerekiyor 20 dakikaya hazır olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bari Android 11-12 düzeyinde hazırlayında uygulamalar tablete ağır olmasın.
Heribert Yavuz dedi: Evet. Drive da yer açmam gerekiyor 20 dakikaya hazır olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bari Android 11-12 düzeyinde hazırlayında uygulamalar tablete ağır olmasın.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.185 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 21 Mart 2024 #28 Byopera dedi: Hocam bari Android 11-12 düzeyinde hazırlayında uygulamalar tablete ağır olmasın. Genişletmek için tıkla... Oyun odaklı ROM'ları crDroid. VoltageOS. Evolution X. RiceDroid. Bunları deneyeceğim. Stabil olursa neden olmasın .
Byopera dedi: Hocam bari Android 11-12 düzeyinde hazırlayında uygulamalar tablete ağır olmasın. Genişletmek için tıkla... Oyun odaklı ROM'ları crDroid. VoltageOS. Evolution X. RiceDroid. Bunları deneyeceğim. Stabil olursa neden olmasın .
Byopera Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #29 Heribert Yavuz dedi: Oyun odaklı ROM'ları crDroid. VoltageOS. Evolution X. RiceDroid. Bunları deneyeceğim. Stabil olursa neden olmasın . Genişletmek için tıkla... Hazır olunca belirtirseniz sevinirim hocam
Heribert Yavuz dedi: Oyun odaklı ROM'ları crDroid. VoltageOS. Evolution X. RiceDroid. Bunları deneyeceğim. Stabil olursa neden olmasın . Genişletmek için tıkla... Hazır olunca belirtirseniz sevinirim hocam
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.185 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 21 Mart 2024 #30 Hocam hazırladım ama Google'a cihaz kaydı yaptırmam lazım. Servislere bağlanmıyor.