SM-T290 tablete Android 12 nasıl yüklenir?

Ne fazla ne de az. LineageOS 1.5 GB olması lazım. Onu sadece sistem bölümüne kuruyor. Depolamayi etkilemiyor desek yeri.
Tmmdir hocam. Daha fazla yardimlarini bel
Teşekkür ederim. Bu arada bootloader açmayı unutmayın.
Tüm tuşlara basılarak mi açılıyordu yoksa ses kısma ve kapama tuşuna basarak mi

Tmmdir hocam. Daha fazla yardimlarini bel

Tüm tuşlara basılarak mi açılıyordu yoksa ses kısma ve kapama tuşuna basarak mi
Bi de hocam brick riski ile mtp olmadığına deginmissiniz bunlar sorun olmaz mı?

Son düzenleme:
Tüm tuşlara basılarak mi açılıyordu yoksa ses kısma ve kapama tuşuna basarak mi?

Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini aç. Cihazı kapat ses açma ses kısmaya ayni anda basılı tutarak açılan ekranda device unlock mode olacak ona ses açmaya basılı tut ve unlock device yap. Cihaz sifirlanacaktır kurulumunu yap. Wi-Fi'ya bağla geliştirici seçeneklerinde tekrar gir OEM kilit açmanın bootloader zaten açıldı yazdığına emin ol.

Hocam brick riski ile MTP olmadığına değinmissiniz bunlar sorun olmaz mı?

Hayır olmaz.

Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini aç. Cihazı kapat ses açma ses kısmaya ayni anda basılı tutarak açılan ekranda device unlock mode olacak ona ses açmaya basılı tut ve unlock device yap. Cihaz sifirlanacaktır kurulumunu yap. Wi-Fi'ya bağla geliştirici seçeneklerinde tekrar gir OEM kilit açmanın bootloader zaten açıldı yazdığına emin ol.

Hayır olmaz.

Hocam bence daha farklı bir sürüm verseniz. Çünkü MTP olmaması bence çok büyük dezavantaj. Ben veri transferi için PC dahi kullanamayacağım anlamına geliyor belki USB bellek bile okumayabilir

Hayır olmaz.
Birde ben bunu twrp üzerinden yükleyemez miyim. Yani twrp kurup ondan ağrı kurulum yapsam daha iyi olmaz mı?

Hocam bence daha farklı bir sürüm verseniz. Çünkü MTP olmaması bence çok büyük dezavantaj. Ben veri transferi için PC dahi kullanamayacağım anlamına geliyor belki USB bellek bile okumayabilir.

Bir de ben bunu TWRP üzerinden yükleyemez miyim? Yani TWRP kurup ondan ağrı kurulum yapsam daha iyi olmaz mı?

AOSP ROM'larda MTP çalışmıyor. Ama isterseniz bir Wi-Fi FTP server kurarsınız.

Bu cihazlarda root recovery koruması var TWRP yok o yüzden.

AOSP ROM'larda MTP çalışmıyor. Ama isterseniz bir Wi-Fi FTP server kurarsınız.

Bu cihazlarda root recovery koruması var TWRP yok o yüzden.

Hocam burada twrp kuruluyor ama. Belirtilen cihazlar aynı benimki ile.

Hocam burada TWRP kuruluyor ama. Belirtilen cihazlar aynı benimki ile.

2022 S4/u4 güvenlik güncellemesi ile artık olmuyor.

2022 S4/u4 güvenlik güncellemesi ile artık olmuyor.

Hocam böyle bir uyarı aldım sizce sıkıntılı mıdır? Birde cihaz açıldı ancak google servisleri yüklü değil onları nasil yükleyebiliriz?

Dosya Ekleri

• 20240321_223926.jpg
    20240321_223926.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 38
Hocam böyle bir uyarı aldım sizce sıkıntılı mıdır? Bir de cihaz açıldı ancak Google servisleri yüklü değil onları nasıl yükleyebiliriz?

Hayır bootloader açık olduğu için vermekte. Google servislerini eklemedim birazdan yayınlayacağım GMS olan versiyonu.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı