SM-T297 cihaza root atarken boot img ya da recovery img hatası

Utkuilker

Decapat
Daha fazla  
SM-297 cihazıma root için gerekli dosyaları bulamıyorum ve root dosyası bulduğum zaman Odin üzerinden yükleyeceğim ama Security check boot img ya da recovery img hatası alıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Buradan stock romu indir. RAR'dan klasöre çıkartıp AP ile başlayan dosyayı telefona at. Telefona Magisk yükleyip attığın dosyayı patchle. Patchlenmiş dosyayı stock romun olduğu klasöre yapıştırıp eski AP dosyasını sil. Odin ile klasöre çıkarttığını dosyaları kullanarak stock rom flashla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaptım zaten ama flashlayınca Samsung logosunda bu ROM orijinal değil gibi bir şey diyor ondan sonra Security check failure boot. İmg hatası veriyor ve cihaz açılmıyor veya Security check failure recovery. İmg hatası veriyor ve yine cihaz açılmıyor ardından stock ROM'u geri yüklemem gerekiyor ben normalde denedikten sonra olmayınca Magisk'in patchlediği dosyayı tardan md. 5 yapıp yine denedim yine olmadı.

Bu hatayı veriyor denedim tekrar.

Dosya Ekleri

• 16942899120736568236464447714325.jpg
    16942899120736568236464447714325.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı