SM-T297 cihaza root atarken boot img ya da recovery img hatası

Evet, şu an cihaz soft brick. Stock ROM'u flaşlayıp download Mode'a girin, resmini atın.
Tamamdır

Kanka flaslacaktım baktım ki senin dediğin gibi prenormal yazıyor.

Dosya Ekleri

• 16943600068258265297124919507837.jpg
    16943600068258265297124919507837.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 61
Prenormal sıkıntı işte, bende de J4 vardı ve çözülmüyordu. Yani prenormal biraz zor çözülür. Ama bir ihtimal var denemen için birkaç tane taktik atacağım. Onları deneyebilirsin.

Aynısı birkaç kere oldu stock ROM atıp düzeltim her seferinde farklı şekilde root atmayı deniyorum olmuyor yine stock ROM atmam gerekecek herhalde.

Aynısı birkaç kere oldu stock ROM atıp düzeltim her seferinde farklı şekilde root atmayı deniyorum olmuyor yine stock ROM atmam gerekecek herhalde.

Bir de hiç root atmanın bir yolu yok mu? Ben çok denemiştim işte bu Security check failure olmadan root atmanın bir yolu var mı (bu arada TWRP yapınca da aynısı oluyor)

O nasıl kalkacak peki internette çözümü var mı? Bir de stock ROM atılınca çözülmüyor mu prenormal olayı çünkü ben hiç dikkat etmemiştim orada ne yazdığını.

Kanka bir de benim başka bir tabletim var ona da root atacağım ama sıkıntı oluyor onu burada iş bitince onu da çözmeye çalışsak olur mu yoksa yeni konu mu açmam lazım? Bir de daha yeniyim burada o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı