Custom ROM SM-T560 tablet için hafif ROM önerisi

efe_benim

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD R7 240 (4GB) | i5-3470 | 12 GB RAM | Linux Mint Cinnamon 22.1
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba, elimde Samsung Tab e 9.6"(SM-T560) var. Tabletin orijinal ROM'u 4.4.4 olduğu için YouTube gibi uygulamalar çalışmıyor. Benim için önemli olan YouTube ve SuperDisplay gibi uygulamaları çalıştırması. GApps ile ViperOS ve LineageOS'un Android 7.1.2 sürümünü kullandım fakat çok ağır çalıştı tablet. Özellikleri önemli değil fakat Android 7 olmasını istiyorum. Önerileriniz nedir?

(TWRP son sürüm(3.7.0_9-1) yüklü.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında GApps'te bile kötü çalışmaması lazım o tabletin.
Bunu mu kurdunuz?

Merhaba, evet bunu kurmuştum şu anda LineageOS 15.1 sürümünü buldum onu kurdum test ediyorum. İyi sonuçlar verirse buna kullanabilirim.

Merhaba, evet bunu kurmuştum şu anda LineageOS 15.1 sürümünü buldum onu kurdum test ediyorum. İyi sonuçlar verirse buna kullanabilirim.
Düz YouTube'da falan elbette kasacaktır. Newpipe ve Via tarayıcı performansı nasıl? Sonuçta 2015 Ağustos çıkışlı olmasına rağmen Android 4.4 ile çıkmış ve hiç güncelleme almamış bir tablet. Samsung J1 bile Android 5.1 aldı.

Via tarayıcıyı denemedim fakat NewPipe, YouTube'a göre daha iyi bir performans verdi. Fakat Youtube özellik bakımından daha alışılagelmiş olduğu için NewPipe'ı pek kullanamadım.

Via tarayıcıyı denemedim fakat NewPipe, YouTube'a göre daha iyi bir performans verdi.
Newpipe'ın olayı bu zaten. YouTube'da birsürü şey olduğu için eski bilgisayarlarda ve telefonlarda kasıyor. En basitinden H264ify eklentisini bilgisayara indirdiğinde canlanıyor.
Play Store'da ne kadar kasıyor?

Play Store çok akıcı olmasada kullanılabilir durumda. Android 8.1 için animasyonları kaldırıdım arka plan işlemelrini kapattım tablet daha iyi bir durama geldi. GApps pico yükleyeceğim. Android 7.1 deneyimim ile karşılaştırıp ona göre sürüm düşürebilir veya 8.1 de kalabilirim.

LiteGapps'te indirebilirsiniz. ARM mimarisini ve Android sürümünü seçin, gelen SourceForge sayfasında Lite olanı seçin ve Recovery olanı indirin. Android Go'da var bu arada. Galeri, Gmail gibi şeyler yüklü geliyor ama hepsi Android Go için olduğundan düşük boyutlu.
Detaylar:

Teşekkürler deneyeceğim fakat maalesef GApps tam şu anda yüklendi bunu kaldırmamım bir yolu var mı yoksa baştan mı ROM yüklemem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…