Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.068 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 Merhaba, cihazıma LineageOS kuracağım, AP dosyaları falan ayrı değil ama. Nasıl kuracağım? boot.img falan var. Tam dosyaları görsel olarak ekliyorum. Dosya Ekleri lineage-20.0-20230405-UNOFFICIAL-gta2xlwifi 2.10.2024 22_51_38.png 65,7 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba, cihazıma LineageOS kuracağım, AP dosyaları falan ayrı değil ama. Nasıl kuracağım? boot.img falan var. Tam dosyaları görsel olarak ekliyorum.
Çözüm Heribert Yavuz 2 Ekim 2024 Atakan K dedi: Merhaba, cihazıma LineageOS kuracağım, AP dosyaları falan ayrı değil ama. Nasıl kuracağım? boot.img falan var. Tam dosyaları görsel olarak ekliyorum. Genişletmek için tıkla... O dosyaya dokunmayın. TWRP kurup direk içine atın cihazın. İnstall kısmından kurulum yapın.
Atakan K dedi: Merhaba, cihazıma LineageOS kuracağım, AP dosyaları falan ayrı değil ama. Nasıl kuracağım? boot.img falan var. Tam dosyaları görsel olarak ekliyorum. Genişletmek için tıkla... O dosyaya dokunmayın. TWRP kurup direk içine atın cihazın. İnstall kısmından kurulum yapın.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.053 Makaleler 20 Çözümler 226 Yer Erzincan ❄️ 2 Ekim 2024 #2 Recovery ve boot dosyalarını tar biçiminde paketleyip Odin ile kurun, bu attığınız görseldeki dosyaları ZIP formatında TWRP ile yüklemeniz gerekiyor, eğer TWRP zaten kurulu ise bunu ZIP formatında yüklemeniz yeterli olacaktır. Artı 0 Eksi
Recovery ve boot dosyalarını tar biçiminde paketleyip Odin ile kurun, bu attığınız görseldeki dosyaları ZIP formatında TWRP ile yüklemeniz gerekiyor, eğer TWRP zaten kurulu ise bunu ZIP formatında yüklemeniz yeterli olacaktır.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 2 Ekim 2024 #3 Atakan K dedi: Merhaba, cihazıma LineageOS kuracağım, AP dosyaları falan ayrı değil ama. Nasıl kuracağım? boot.img falan var. Tam dosyaları görsel olarak ekliyorum. Genişletmek için tıkla... O dosyaya dokunmayın. TWRP kurup direk içine atın cihazın. İnstall kısmından kurulum yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
Atakan K dedi: Merhaba, cihazıma LineageOS kuracağım, AP dosyaları falan ayrı değil ama. Nasıl kuracağım? boot.img falan var. Tam dosyaları görsel olarak ekliyorum. Genişletmek için tıkla... O dosyaya dokunmayın. TWRP kurup direk içine atın cihazın. İnstall kısmından kurulum yapın.
KS KS Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.068 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #4 Heribert Yavuz dedi: O dosyaya dokunmayın. TWRP kurup direk içine atın cihazın. İnstall kısmından kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Rar halinde mı? Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: O dosyaya dokunmayın. TWRP kurup direk içine atın cihazın. İnstall kısmından kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Rar halinde mı?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.053 Makaleler 20 Çözümler 226 Yer Erzincan ❄️ 3 Ekim 2024 #5 ZIP halinde hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.068 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #6 Maomao dedi: ZIP halinde hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, çok teşekkùr ederim. Artı 0 Eksi