Yeticik

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Mid-Level Developer
Bilinen çoğu emülatörü kullandım ve çok kötü FPS'ler aldım. Bu iki emülatör arasında kaldım. PUBG Mobile için hangisi daha hızlıdır onu öğrenmek istiyorum. Eğer daha hızlı bir emülatör varsa onu da söyler misiniz?

sistem
  • işletim sistemi: Microsoft Windows 11 Pro.
  • işlemci: AMD A8-6410 APU with AMD Radeon R5 Graphics, 2000 MHz, 4 çekirdek, 4 mantıksal işlemci.
  • ekran kartı: AMD Radeon R5 Graphics.
  • RAM (bellek): 8.00 GB (toplam fiziksel bellek: 6.95 GB, kullanılabilir fiziksel bellek: 3.32 GB)
  • toplam sanal bellek: 21.9 GB.
  • kullanılabilir sanal bellek: 18.0 GB.

Bilinen çoğu emülatörü kullandım ve çok kötü FPS'ler aldım. Bu iki emülatör arasında kaldım. PUBG Mobile için hangisi daha hızlıdır onu öğrenmek istiyorum. Eğer daha hızlı bir emülatör varsa onu da söyler misiniz?

sistem
  • işletim sistemi: Microsoft Windows 11 Pro.
  • işlemci: AMD A8-6410 APU with AMD Radeon R5 Graphics, 2000 MHz, 4 çekirdek, 4 mantıksal işlemci.
  • ekran kartı: AMD Radeon R5 Graphics.
  • RAM (bellek): 8.00 GB (toplam fiziksel bellek: 6.95 GB, kullanılabilir fiziksel bellek: 3.32 GB)
  • toplam sanal bellek: 21.9 GB.
  • kullanılabilir sanal bellek: 18.0 GB.
bu sistemde Windows 11 oldugu için biraz zor ancak Smartgaga daha iyi performans verir.

windows kaç yaparsam ve hangi emülatörü kullanırsam yüksek fps alır
eğer özel işletim sistemlerine okeysen tiny10 ideal. ancak ben özel kullanmam diyorsan windows 8.1 gibilerine yönel derim.

eğer özel işletim sistemlerine okeysen tiny10 ideal. ancak ben özel kullanmam diyorsan windows 8.1 gibilerine yönel derim.
tiny 11 kullanıyorum ztn şuan ama 8.1 yada tiny10 da denicem dualboot yapıp çünkü tiny11 in gitmesini istemiyorum özel dosyalarım var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı