Elektronik Smart band 7 Pro 850TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben beğenerek aldım ama Mi Band serisini kullanan biri olarak Smart band serisini maalesef sevemedim.
Bu model Mi Fit uygulamasını kullanıyor. Özellik bakımından çok kıt.

Mesela çok sinir olduğum eksiklikleri.
Ekran büyük diyorsunuz gelen mesajları tek ekranda görürüz dersiniz ama yazılar büyüyor, ekrana aynı oranda karakter gösteriyor band serisine göre. Mesajın tammını görmek için bildirimden çıkıp menüden bildirimlere gireceksin oradan mesaja girip tamamını okuyacaksın.

Halbuki Mi Band serisinde bildirime tıklayıp tamamını okuyorsun, sonraki bildirime geçmek için kaydırmaya devam ediyorsun.

İkinci eksikliği ise her uygulamaya ayrı titreşim ritmi tanımlama Mi Band serisinde varken, Mi Fit kullanan bu seride o yok tek titreşim var, nereden mesaj geldi diye görme bilekliğe bakmak lazım.

Diğer bir eksiklik ise Mi Band serisinde çok kullandığım titreşime alma özelliği bunda yok, telefonu titreşime almak için artık telefonu açmam gerekiyor.

Güzel tarafı ise kordonu normal saat gibi, ekranı geniş olduğu için görünümü de saate benziyor o yönü güzel, zaten en çok o yüzden kullanıyorum. Mi Band serisi biraz çocuğumsu bir yapıya sahip.

Kısaca mi fitness kullanan modelleri pek tercih etmeyin. Zepp Life daha geniş özelliklere sahip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı