Çözüldü Smart panel yönetimi 1.00 nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muhammedst_35

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar denetim masasında böyle bir uygulama gördüm ve ne olduğunu bilmiyorum silsem problem olur mu acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-30 195728.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-30 195728.png
    2,4 KB · Görüntüleme: 78
Çözüm
Benim bildiğim yazıcıyla ilgili. Epson marka yazıcılarda kullanılan bir uygulama diye biliyorum. İlla Epson olması şart değil, herhangi bir yaızıcı kullanmıyorsanız virüs taramasından geçirip ona göre karar verin.
Benim bildiğim yazıcıyla ilgili. Epson marka yazıcılarda kullanılan bir uygulama diye biliyorum. İlla Epson olması şart değil, herhangi bir yaızıcı kullanmıyorsanız virüs taramasından geçirip ona göre karar verin.

Çözüm

Yazıcı kullanmıyorum hocam virüs taraması için program kullanmıyorum önerdiğiniz var mı acaba?

Hocam uygulamayı sildim uğraşmadım hiç virüs bulaştığınıda zannetmiyorum.

Bu arada şöyle bir şey çıktı hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-31 143406.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-31 143406.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Kusura bakmayın genellikle bu vakitlerde internete giriyorum.
Gerçekten Windows bileşeni olduğundan emin olmanız için virüs taraması yapmanızı istemiştim. Önerdiğim bir antivirüs programı yok ama şüpheli durumlarda en azından Windows Defender kullanabilir veya tarama amaçlı VirusTotal gibi siteri de kullanabilirsiniz.
Uygulamayı kaldırırken resimdeki uyarı mesajına göre evet deyip işlemi bitirdiniz değil mi? O zaman sorun kalmadı. Hayırlı geceler.

Kusura bakmayın genellikle bu vakitlerde internete giriyorum.
Gerçekten Windows bileşeni olduğundan emin olmanız için virüs taraması yapmanızı istemiştim. Önerdiğim bir antivirüs programı yok ama şüpheli durumlarda en azından Windows Defender kullanabilir veya tarama amaçlı VirusTotal gibi siteri de kullanabilirsiniz.
Uygulamayı kaldırırken resimdeki uyarı mesajına göre evet deyip işlemi bitirdiniz değil mi? O zaman sorun kalmadı. Hayırlı geceler.

Problem yok şu anda hocam evete tıkladım bir şey kalmadı. 🙂

Zaten böyle uygulama yokmuş PC de kaldırılmış ama görüntü olarak denetim masasında duruyormuş.

Son düzenleme:
Bazen Pc ye bir uygulama veya program yüklediğimizde haberimiz bile olmadan yüklenebiliyorlar. Asıl önemlisi bu zararlı bir yazılım m, yoksa sistem bileşeni mi diye kontrol etmemiz lazım. En iyi bir virüs programı yok ama şüpheyi ortadan kaldırmak için Pc den veya hemen ulaşabileceğiniz bir yerden tarama yapmalısınız. Ayrıca bu tür programları arama motorlarından aratmalısınız ki içinizde hiçbir şüphe kalmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı