Smart Roadster alınır mı?

Smart mercedes bünyesinde üretilen kalitesi diğer araçlara göre bir tık daha yüksek bir araç. Daha önce kullandığım 2011 model Mitsubishi Colt aracım smart four for ile aynı platformda Hollanda Nedcar fabrikasında üretiliyordu, parçalarımızın %85 üzerinde hem smart hemde mitsubishi logosu mevcuttu. Aracın 2 elde satışta yavaş gideceğine razı iseniz bence alınıp kullanılabilir. (Parçaları mitsubishi veya başka araçlarla aynı olabilir diye yukarıda yazdım, hani parça bulmakta veya fiyatlarının daha uygun olması ihtimali var.Araştırmanızı öneririm.)

Park sıkıntısı olan bir yerde yaşıyorsan ideal ama (benim görüşüm) kasa küçük olduğu için hızlı giderken korkutabilir.Allah korusun çarpışmalarda canınıza zarar gelebilir.

Park sıkıntısı olan bir yerde yaşıyorsan ideal ama (benim görüşüm) kasa küçük olduğu için hızlı giderken korkutabilir.Allah korusun çarpışmalarda canınıza zarar gelebilir.

Aksine smartların çarpışma testleri bir çok arabadan çok daha üstündür. Aşağıdaki videolardan bunu çok net görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı