Hayir, yeni cihaz almalisiniz.
Mumkun degil maalesef.
Custom/GSI ROM atilarak yapilabiliyor ama bunun icin genelde Samsung, Xiaomi gibi markalar daha uygun oluyor. Bu markalarin cihazlari icin daha cok Custom/GSI ROM secenegi oluyor.İlgi ve alakanız için teşekkür ederim evde böyle fazladan cihazlar var yeni kullanmadığım bir cihaz daha var ROM atmaya çalışıyorum hepsine.
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim son bir sorumda yeni cihazlarda var elimde yayımlanan son resmi sürümün üstüne güncelleştirme yapılmıyor mu genel olarak.
Custom/GSI ROM atilarak yapilabiliyor ama bunun icin genelde Samsung, Xiaomi gibi markalar daha uygun oluyor. Bu markalarin cihazlari icin daha cok Custom ROM secenegi oluyor.
Eger cihaz icin uygun Custom/GSI ROM mevcut degilse resmi olarak desteklenen son surumun ustune cikamazsiniz.Onu biliyorum sadece Android sürümü yükseltme için sormuştum.
Eger cihaz icin uygun Custom/GSI ROM mevcut degilse resmi olarak desteklenen son surumun ustune cikamazsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.