Yusuf Furkan BAL Kilopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #1 Elimde resimdeki gibi bi alet var, sağı solu karıştırırken buldum ne işe yarıyor, ne için kullanılıyor Bilgi verirseniz sevinirim. Not: Alet açılmıyor ve kalemi de kayıp şarja felan taktım açılmadı, nasıl açarız bu zımbırtıyı ? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2019
Elimde resimdeki gibi bi alet var, sağı solu karıştırırken buldum ne işe yarıyor, ne için kullanılıyor Bilgi verirseniz sevinirim. Not: Alet açılmıyor ve kalemi de kayıp şarja felan taktım açılmadı, nasıl açarız bu zımbırtıyı ?
4 4EVA1 Hectopat Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 394 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2019 #2 En az 10 senelik bir cihaz cep bilgisayarı yada PDA olarak geçiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Yusuf Furkan BAL Kilopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2019 #3 4EVA1 dedi: En az 10 senelik bir cihaz cep bilgisayarı yada PDA olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Çalıştırma şansımız var mı bu aleti ? Artı 0 Eksi
4EVA1 dedi: En az 10 senelik bir cihaz cep bilgisayarı yada PDA olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Çalıştırma şansımız var mı bu aleti ?
4 4EVA1 Hectopat Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 394 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2019 #4 Yusuf Furkan BAL dedi: Çalıştırma şansımız var mı bu aleti ? Genişletmek için tıkla... Bozuk değilse şarja takıp üstündeki tuşları aynı anda basılı tutmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Yusuf Furkan BAL dedi: Çalıştırma şansımız var mı bu aleti ? Genişletmek için tıkla... Bozuk değilse şarja takıp üstündeki tuşları aynı anda basılı tutmayı deneyebilirsin.