Smite Arkadaşı Aranıyor

Tamam, teşekkürler. Bir de daha 5 level olduğunuzu söylemiştiniz, eğer sakıncası yoksa yeni bir hesap açıp refer sistemi ile oynamamız daha iyi olacaktır. Refer sisteminde ben size e-posta ile davet göndereceğim. Siz bu davet ile kaydolduğunuzda çeşitli ödüller alacaksınız, 30 level olduğunuzda toplam 22500 favor alıyorsunuz ben ise 7500. Aynı zamanda beraber oynadığımız saatler içinde ödüller alıyoruz. Beraber 10 saatte Zafer&Agni (Thruimp&Agni), 20 saatte ise toplam 400 gem alıyoruz. Uygun görürseniz şiddetle tavsiye ederim. Buyrun bir göz atın;
Refer-A-Friend | SMITEgame.com

Edit: Benim davetiye atmamın sebebi hali hazırda refer ile kaydolmuş olmam (yani siz beni refer edemezsiniz.), hesabın 27 level olması ve benim favora sizden daha az ihtiyacım olması (22500 siz 7500 ben alıyorum.). Yani karşılıklı bir çıkar var, nitekim kötü niyetim yok.
Ne yazıkki bu cuma girebilirim ancak. Beraber oynarız elbette sıkıntı yok. Ertelemelerimden üzgünüm ama ancak derslerim...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı