SMM nasıl yapılabilir?

Artens

Hectopat
Merhaba SMM olaylarını gördüm ve yapmak istiyorum. Bayilik mi almalıyım yoksa sıfırdan bir şeyler mi yaptırmam gerekiyor? Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba SMM olaylarını gördüm ve yapmak istiyorum. Bayilik mi almalıyım yoksa sıfırdan bir şeyler mi yaptırmam gerekiyor? Bilgisi olan var mı?
Yapmak kolay aslında. Python ve Kali Linux botlarını araştır biraz.(Github'da çok var.) Sonra bir VDS al. Bu botları kur. Bir web altyapısı oluştur. Domain al, siteyi aç. Bitti.

5 yıllık bir geçmişim var. Özellikle bu işi fatura kesmeden yapmamalısın çünkü ileride başın çok ağrır. SMM toptancı gibidir. Genellikle paket satışlara toptancılık yapar.

SMM: Sürekli müşteriye hitap eder.
Paket Satış: Son müşteriye yani yeni müşterilere hitap eder.

Paket satış yapana adam internete takipçi satın al yazar öyle bulur ve siteyi bir kenara yazmaz. Sonrasında başka yerlerden almaya devam eder.
SMM de ise devamlı müşteri olur. Fakat fiyatları en minimumdan satman gerek. Fiyatları ucuzdan satmazsan kimse almaz. Şimdi ucuzdan satsan kesilen vergiden sana kazanç kalmaz. Vergiyi müşteriye yansıtsan bu sefer müşteri satın almaz. SMM de işin zor. Fatura kesmeden yaparsan iyi para alırsın fakat ileride patlarsın 6 rakamlı vergiler ödemek zorunda kalırsın.
Büyük SMM siteleri Kıbrıs'ta vergi olmadığından dolayı şirketlerini oradan açıyorlar. Böylelikle kazanıyorlar.

Paket satışta 3 liraya aldığın ürünü 30 liraya falan satarsın bayağı kazançlıdır. Ne kadar çok reklam o kadar çok müşteri misali. Paket satışta vergi kesmende kazancını pek etkilemez. Yine bırakır sana bir şey. Ama bunu unutma paket satışta devler var yani sitene saldırı yapabilirler.

5 yıllık bir geçmişim var. Özellikle bu işi fatura kesmeden yapmamalısın çünkü ileride başın çok ağrır. SMM toptancı gibidir. Genellikle paket satışlara toptancılık yapar.

SMM: Sürekli müşteriye hitap eder.
Paket Satış: Son müşteriye yani yeni müşterilere hitap eder.

Paket satış yapana adam internete takipçi satın al yazar öyle bulur ve siteyi bir kenara yazmaz. Sonrasında başka yerlerden almaya devam eder.
SMM de ise devamlı müşteri olur. Fakat fiyatları en minimumdan satman gerek. Fiyatları ucuzdan satmazsan kimse almaz. Şimdi ucuzdan satsan kesilen vergiden sana kazanç kalmaz. Vergiyi müşteriye yansıtsan bu sefer müşteri satın almaz. SMM de işin zor. Fatura kesmeden yaparsan iyi para alırsın fakat ileride patlarsın 6 rakamlı vergiler ödemek zorunda kalırsın.
Büyük SMM siteleri Kıbrıs'ta vergi olmadığından dolayı şirketlerini oradan açıyorlar. Böylelikle kazanıyorlar.

Paket satışta 3 liraya aldığın ürünü 30 liraya falan satarsın bayağı kazançlıdır. Ne kadar çok reklam o kadar çok müşteri misali. Paket satışta vergi kesmende kazancını pek etkilemez. Yine bırakır sana bir şey. Ama bunu unutma paket satışta devler var yani sitene saldırı yapabilirler.
Hocam fatura kesmeden yapmayın demişsiniz. SMM paneli olan bir çok arkadaşım var ve fatura falan kesmiyorlar. Resmen vergi kaçırıyolar.

5 yıllık bir geçmişim var. Özellikle bu işi fatura kesmeden yapmamalısın çünkü ileride başın çok ağrır. Smm toptancı gibidir. Genellikle paket satışlara toptancılık yapar.

Smm: Sürekli müşteriye hitap eder.
Paket satış: Son müşteriye yani yeni müşterilere hitap eder.

Smm de ise devamlı müşteri olur. Fakat fiyatları en minimumdan satman gerek. Fiyatları ucuzdan satmazsan kimse almaz. Şimdi ucuzdan satsan kesilen vergiden sana kazanç kalmaz. Vergiyi müşteriye yansıtsan bu sefer müşteri satın almaz. Smm de işin zor. Fatura kesmeden yaparsan iyi para alırsın fakat ileride patlarsın 6 rakamlı vergiler ödemek zorunda kalırsın.
Büyük smm siteleri Kıbrıs'ta vergi olmadığından dolayı şirketlerini oradan açıyorlar. Böylelikle kazanıyorlar.

Hocam nereden yardım alabilirim. Benim yaptırmam ne kadara gelir?

Hocam fatura kesmeden yapmayın demişsiniz. SMM paneli olan birçok arkadaşım var ve fatura falan kesmiyorlar. Resmen vergi kaçırıyolar.

PayTR, Shopier gibi ödeme platformları her yatırılan bakiyeyi devletle gönderiyor. Her türlü takip ediliyorsun. Ufak rakamlar pek dikkat çekmez fakat yine de bir risk taşıyorlar. Böyle bilmeden bu işi yapanların bir kısmı güzel kazanmaya başlayınca patlama seviyeleri çok yüksek oluyor. Üstelik bir müşteri fatura kesmiyorsun diye şikayet etse mahkemelerle uğraşacaksın. Arkadaşlarını uyarmanı tavsiye ederim.

Hocam nereden yardım alabilirim. Benim yaptırmam ne kadara gelir?

SMM için yazıyorum. Domain 350 lira bir şey, Script de 1.050 lira falan. Hosting'e 50 lira de. Ortalama 1.5K'ya açarsın. Tabii bu şirket açmadan ki maliyet. Şirket açma fiyatları değişkenlik gösterir. Muhasebe ile görüşmen gerek.

PayTR, Shopier gibi ödeme platformları her yatırılan bakiyeyi devletle gönderiyor. Her türlü takip ediliyorsun. Ufak rakamlar pek dikkat çekmez fakat yine de bir risk taşıyorlar. Böyle bilmeden bu işi yapanların bir kısmı güzel kazanmaya başlayınca patlama seviyeleri çok yüksek oluyor. Üstelik bir müşteri fatura kesmiyorsun diye şikayet etse mahkemelerle uğraşacaksın. Arkadaşlarını uyarmanı tavsiye ederim.

Smm için yazıyorum. Domain 350 lira bir şey, script de 1.050 lira falan. Hosting'e 50 lira de. Ortalama 1.5K'ya açarsın. Tabii bu şirket açmadan ki maliyet. Şirket açma fiyatları değişkenlik gösterir. Muhasebe ile görüşmen gerek.

Hocam Discord üzerinden satış yapmam nasıl olur?

SMM için yazıyorum. Domain 350 lira bir şey, Script de 1.050 lira falan. Hosting'e 50 lira de. Ortalama 1.5K'ya açarsın. Tabii bu şirket açmadan ki maliyet. Şirket açma fiyatları değişkenlik gösterir. Muhasebe ile görüşmen gerek.
Siteyi kime nasıl yaptırabilirim? Birde o hizmetleri ücretli şekilde kullanılıp üstüne kar koyup satılıyor değil mi?

Hocam Discord üzerinden satış yapmam nasıl olur?

Siteyi kime nasıl yaptırabilirim? Bir de o hizmetleri ücretli şekilde kullanılıp üstüne kar koyup satılıyor değil mi?

Discord üzerinden büyüyemezsin. Freelancer sitelerine yönelmeni tavsiye ederim.

İki tane öneri vermek gerekirse, perfect panel en iyi scripttir fakat pahalıdır. Glycon ile başlaman daha iyi olur. Sen bir siteden 10 liralık servisin API'sini çektin ve diyelim 12 liraya sattın. Senin kazancın burada 2 lira oluyor. Sen 12 lirayı alıp, 10 lirasını API çektiğin siteye yatırıyorsun. Önceden yatırdıysan otomatik siparişe girer zaten.

Bu arada bu bilgileri kimse kolay kolay böyle konuşmaz. Script sitelerin isimlerini bile parayla satan var. Ben bıraktığım için konuşuyorum. 😊

İki tane öneri vermek gerekirse, perfect panel en iyi scripttir fakat pahalıdır. Glycon ile başlaman daha iyi olur. Sen bir siteden 10 liralık servisin API'sini çektin ve diyelim 12 liraya sattın. Senin kazancın burada 2 lira oluyor. Sen 12 lirayı alıp, 10 lirasını API çektiğin siteye yatırıyorsun. Önceden yatırdıysan otomatik siparişe girer zaten.

Bu arada bu bilgileri kimse kolay kolay böyle konuşmaz. Script sitelerin isimlerini bile parayla satan var. Ben bıraktığım için konuşuyorum. 😊

Bayilik almak mantıklı mı?

Hocam stokları nasıl bulabilirim Discord boosttur Instagram takipçidir vs.

Bayilik almak mantıklı mı?

Hocam stokları nasıl bulabilirim Discord boosttur Instagram takipçidir vs.

Alt panelden bahsediyorsan mantıklı değil.

Servisleri Smm sitelerine bakıp en ucuz neredeyse oradan alacaksın. Mesela Takipçi a sitesinde ucuzdur, beğeni b sitesinde ucuzdur. Farklı yerlerden çekeceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı