SMM panel uygun fiyatlı script nereden bulunur?

Güncel versiyonunun sistem gereksinimlerini kontrol edin açmanız gereken bir php ayarı olabilir. Genel olarak sizinde dediğiniz gibi ücretsizlerde her türlü sıkıntı çıkabiliyor.
Sistem gereksinimlerini nasıl kontrol ediyoruz? Her iki paneli de youtube da video çeken aynı kişiden aldım ve videosunu izleyerek kurdum aynı aşamaları takip ederek. Video sahibi sorunsuz kurdu fakat bende sorun çıktı.

Sorun htaccess dosyasında bulunan satırlardan kaynaklanıyormuş, sağlayıcı hosting ile görüştüm ve ilk 12 satırdan sonraki satırları sildirdi, sorun çözüldü.

Moon panel öneririm daha önce kullandım memnun kaldım.

Ben bu tema ile beraber kullandım.

İlk ay düşükücret ödeyip sonra arttıracağım dediğiniz nedir bu arada? Bu script tek seferlik ödeme ile ömür boyu sizin oluyor.
750 + 450 olarak mı ödeniyor buna para 1200 lira yani

İlk ay düşükücret ödeyip sonra arttıracağım dediğiniz nedir bu arada? Bu script tek seferlik ödeme ile ömür boyu sizin oluyor.
Aynı firmanın daha ucuz panelleri var, onlar da iş görür mü? Bütçem çok kısıtlı

Son düzenleme:

Siteden destek talebi oluşturdum ama 24 saati geçkin süredir geri dönüş sağlamadılar, başka güvenilir firma var mı piyasada?

R10'da script satışı yapan kişi sayısı çok. Göz atabilirsiniz.
Öneriniz için teşekkürler, bakacağım

Fiyatlara baktım fakat pahalı geldi 400 yazıyor her eklenti için de ayrı fiyat biçilmiş. 450 ye Glycon kurulum yapıyor zaten, yorumunuz için teşekkürler
sen bana özelden yazarmısın instagram fıyatlara takılma ayarlarım instagram özelden yaz hepsi var ben sana güzel birşey ayarlıcam sitede yok zaten, tüm paneller bende mevcut 2 panelde kurulu suanda instagram.com/oxotasarimcom yaz burdan yardımcı olayım yada siteme gir oxotasarim.com ordaki numarama whatsappdan yaz yarın halledelim işini bro senin işin görülsün gönlün olsun

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı