Smok Alien atomizer önerisi

HiyarliEkmek78

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba eski cihazım olan Smok Alien cihazımı atomizeri kayıp yeni atomizer önerileriniz nelerdir? Ben bir atomizer buldum ancak coili piyasada bulunmuyor.

@ard50500 Hocam senin önerilerini ayrıca bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Coilli atomizerler arasında smokun herhangi bir atosunu alabilirsin baby coil kullananlar iyi oluyor. Ama tavsiyem coilsiz sarımlı iyi bir ato alman.

Coilli atomizerler arasında smokun herhangi bir atosunu alabilirsin baby coil kullananlar iyi oluyor. Ama tavsiyem coilsiz sarımlı iyi bir ato alman.

Tfv18 rba ya baktım ancak Türkiye'de bulamadım rda ile de uğraşamam rdta olabilir önerilerin nedir?

Tfv18 rba ya baktım ancak Türkiye'de bulamadım rda ile de uğraşamam rdta olabilir önerilerin nedir?

Coilli atolar arasında tfv12'yi beğendim 6 sarımlı olması DL içimde beni tatmin eder umarım önceden tfv8 4 sarımlı kullanıyordum alişen ile beraber gelen ato ile de atoyu kaybettim mod için de parça siparişi geçtim içerisinde yanan entegreler var çok uzun ömürlü olmaz gibime geliyor baktım gene yandı değiştirip ucuzdan satarım DL içim için önerin var mıdır peki?

Son düzenleme:

Coilli atolar arasında tfv12'yi beğendim 6 sarımlı olması DL içimde beni tatmin eder umarım önceden tfv8 4 sarımlı kullanıyordum alişen ile beraber gelen ato ile de atoyu kaybettim mod için de parça siparişi geçtim içerisinde yanan entegreler var çok uzun ömürlü olmaz gibime geliyor baktım gene yandı değiştirip ucuzdan satarım DL içim için önerin var mıdır peki?
rdta ato bulman türkiyede çok zor bi aromamizerin var piyasada olan başkada yok doğru düzgün ben senin yerinde olsam zeus x rta alırdım hem sarımı kolay hem aroması iyi onun bir üst seviyesi de dead rabbit v3 rta.
Coilli alıcaksan tfv12 veya tfv18 bak direk zaten. RBA dan kastın ne bilmiyorum ama smokun coillerinde rba yok bir rpm rba var oda nord-ipx80 gibi cihazlara yönelik yapılmış.

Rdta ato bulman Türkiye'de çok zor bir aromamizerin var piyasada olan başkada yok doğru düzgün ben senin yerinde olsam zeus X rta alırdım hem sarımı kolay hem aroması iyi onun bir üst seviyesi de Dead rabbit V3 rta.
Coilli alacaksan tfv12 veya tfv18 bak direk zaten. Rbadan kastın ne bilmiyorum ama smokun coillerinde rba yok bir RPM rba var oda NORD-IPX80 gibi cihazlara yönelik yapılmış.

Wotofonun tfv 18 için ürettiği rba coil var morph2 ile aynı zamanda tanıtıldı zeus X i aradım ama piyasada bulamadım öneri sitelerin nedir?

Son düzenleme:
Wotofonun tfv 18 için ürettiği rba coil var morph2 ile aynı zamanda tanıtıldı zeus X i aradım ama piyasada bulamadım öneri sitelerin nedir?
Wotofonun coillerini bulmak çok zor. Zeus x en yaygın atomizer türü sitelerde varmıdır bilmiyorum hayatımda hiç siteden alışveriş yapmadım hep toptancılardan aldım. Dead rabbit v3 RDA da bakabilirsin zeusdan daha iyi 200 lira falan daha pahalı 1.4 falandı

Wotofonun coillerini bulmak çok zor. Zeus X en yaygın atomizer türü sitelerde var mıdır bilmiyorum hayatımda hiç siteden alışveriş yapmadım hep toptancılardan aldım. Dead rabbit V3 rda da bakabilirsin zeusdan daha iyi 200 lira falan daha pahalı 1.4 falandı.

Kimden alıyorsun sen ona göre alırım ben de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı