Smok IPX80 alınır mı?

Sorumu yanıtlamayıp üstteki arkadasa cevap vermeniz ironik olmus.
Mesajı görmedim etiket atmayınca bildirim düşmüyor bana konuda yazı yazsam bile.
Likit alıcaksan kaliteli al önemli olan likit bu cihazlarda. Buharkeyfin oho olması lazım likitlerini denemedim o yüzden fazla yorum yapamam vozol likitlerini zaten alma. Alıcaksan bulls,vega,jvaper gibi likit yerlerinden alabilirsin.

Mesajı görmedim etiket atmayınca bildirim düşmüyor bana konuda yazı yazsam bile.
Likit alacaksan kaliteli al önemli olan likit bu cihazlarda. Buharkeyfin oho olması lazım likitlerini denemedim o yüzden fazla yorum yapamam Vozol likitlerini zaten alma. Alacaksan bulls, Vega, jvaper gibi likit yerlerinden alabilirsin.

Hocam bir şey soracağım arkadaşımdan IPX 80 aldım coil likit yeniledik sadece kartuş yenilenmedi 30W de kullanıyorum tadını pek alamadım kartuşu değiştirmem gerekir mi?

Uzun süreli bir cihaz mıdır yani hocam mesela ohm falan diyor onunla ilgili de bilgi sahibi değilim bir de vaporessa osmall diye bir cihaz buldum önerir misiniz?

Osmall fiyat performans bir ürün IPX80 ile karşılaştırılamaz bile. Ohm denen şey dumanın sıklığını ayarlar diyebilirim. 0.8 ve üzeri sigara tipi için, 0.5 ve altı ise nargile tipi içindir dumanı boldur aroması daha çok verir.

Hocam bir şey soracağım arkadaşımdan IPX 80 aldım coil likit yeniledik sadece kartuş yenilenmedi 30W de kullanıyorum tadını pek alamadım kartuşu değiştirmem gerekir mi?

Likit olarak ne kullandınız? Premium likit dışındaki likitlerde tat az gelir çünkü pufflardski gibi efektörler kullanılmıyor efektörü isterseniz kendiniz eklersiniz ama coilin ömrü azalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı