Nord 5 vs smok IPX80

Şarjı kaç gün gidiyor, coili kaç gün gidiyor?
IPX80 likit akıtıyor diyorlar ağıza nord5nde öyle sorun var mı?
Onun hakkında bilgim yok lakin eski kullandığım cihaz da likit akıtıyordu. Baya sorunlu bir şey. Kartuşu ve coili değiştirdiğim zaman düzelmişti. Sarjı da aşırı kullanmama rağmen bir gün gidiyor. Coili de kullanıma bağlı ortalama iki ay dayanır.

Onun hakkında bilgim yok lakin eski kullandığım cihaz da likit akıtıyordu. Bayağı sorunlu bir şey. Kartuşu ve coili değiştirdiğim zaman düzelmişti. Sarjı da aşırı kullanmama rağmen bir gün gidiyor. Coili de kullanıma bağlı ortalama iki ay dayanır.

Nord 5 sipariş geçtim.

Hangisini önerirsiniz? IPX80 sorunlu diyorlar bilgisi olan var mı?
Hocam ipx80 kullandım gerçekten rezil bir akıtması var coil yanmasın diye gün içinde 2 defa likit dolumu yaptığımı hatırlıyorum fakat kaçırdığı için gene coilim yandı :) Cihaz güzel de rezil akıtıyor hocam cebin yanar.

Dahili pili olan cihazlar pişmanlıktır Nord 5 almasaydın keşke. Aktif olarak kullandığım zamanlarda günde 3-4 kere şarja takıyordum şarjı içiyordu resmen. Bir daha cihaz alırsan mutlaka harici 18650 pil takılabilenlerden al.

Son düzenleme:
Hocam şarjı kaç puff gidiyor? 0.16 ohm coil ve 25W çekiyorum 13 puffda %10 şarj gitti sende durumlar nasıl?
Benimkisi de 0.16 ohm, 20W ile çalışıyor. Daha yüksek W ile coil yaktığım olmuştu. 20W benim için ideal gibi, şarj ise 20-25 puff ile tam şarjdan 85'e düşüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı