Edin Dzekoo
Hectopat
1- Salt likit kullanman gerekir VG - PG oranları 50-50 veya 40-60. Özelden yazarsan uygun fiyatlı f/p likit önerebilirim.Hocam teşekkürler birkaç sorum daha var.
1-yeni likit alacağım fakat hangisinden alayım? Premium likit diye bir şey gördüm paraya kıymaya değer mi değmese normal mi alayım Premium mu?
2-gereken sıvı seviyesi tam olarak nerede?
3-birkaç damla kalan eski likitini içine yeni likit karıştırsam sorun olur mu?
4-bende cihazın yanında gelen own marka üzümlü. Bunun nikotini kaç gramdır. Yani yeni alacağının kaç olması lazım?
İlk soruda işle meşgul olduğum için son kısmını saçmalamışım pardon.
1- salt likit kullanman gerekir vg - pg oranları 50-50 veya 40-60. özelden yazarsan uygun fiyatlı F/P likit önerebilirim.
2- sıvı seviyesinden kastın kartuşun seviyesi ise fulleyebilirsin sadece coilde gördüğün pamuğun çok altına düşmesin yeter.
3- sorun olmaz ama tavsiye etmem.
4- nikotin seviyesi tamamen kişiye bağlıdır genelde salt likitler 10-50 gram arasında değişir üzerinde mg değeri yazar nikotinin.
Ben eski günde 2 paket sigara içen birisi olarak 36mg nikotin tercih ediyorum bazen ise 24 mg ama ideali 15 civarlarıdır.
Eğer likitinin vg pg değeri 70-30 gibi ise ve nikotin değeri çok düşük ise pod mod için değil büyük atomizerli makineler için kullanıma uygun likit demektir kullanmanı tavsiye etmem.
Pod mod cihazlar için salt likit kullanılır amaç nargile gibi aşırı duman almadan sigara ayarlarında dumanla yoğun tat ve yüksek nikotin elde etmek. Salt likit almanı kesinlikle tavsiye ederim. Ben OOPS likitten sipariş ediyorum izmirli elemanlar kendi yaptıkları OOPS salt likitleri var çoğu likiti güzel beğendiğin tat çeşitlerini söylersen tavsiye de verebilirim (pastane, meyve gibi). Cihazda her zaman minik akıtmalar olur normal akıtma 0 olan cihaz ben görmedim.Kullandığım likit 3mg hafif olması lazım sanırsam. Gidip salt likiti mi alayım? Neden salt likit alayım? Sigarayı tamamen bırakmadım arada bir yine içiyorum. Ve bir de cihazda çok hafif akıtmalar oluyor sıkıntı çıkarır mı?
Ve kullandığım likit 80vg/20pg.
Yeni kilitleri de buhar keyf1 sitesinden temin edeceğim.
Pod mod cihazlar için salt likit kullanılır amaç nargile gibi aşırı duman almadan sigara ayarlarında dumanla yoğun tat ve yüksek nikotin elde etmek. Salt likit almanı kesinlikle tavsiye ederim. Ben oops likitten sipariş ediyorum İzmirli elemanlar kendi yaptıkları oops salt likitleri var çoğu likiti güzel beğendiğin tat çeşitlerini söylersen tavsiye de verebilirim (pastane, meyve gibi). Cihazda her zaman minik akıtmalar olur normal akıtma 0 olan cihaz ben görmedim.
80/20 - 70/30 salt olmayan likitler milletin kocaman taşıdığı ve tren gibi duman çıkaran cihazlar için kısaca
Benim gibi meyve tatlarını seviyorsan önerebileceğim birkaç likit;
AQUA BERRY BLAST
AQUA BERRY BLAST SALTKarpuz ve çileğin uyumuna katılan yaban mersinli bu karışımı hafif bir serinletici ile sizlere sunuyoruz. Özellikle gün boyu içimde vazgeçilmezlerden olacakwww.oopslikit.com UNiCORN MİLK
UNİCORN MİLK SALTÇilek ve leziz kremaların muhteşem dengeyle harmanlandığı, güzel bir cheesecake tabanı ile zenginleştirildiği enfes karışım. Tek boynuzlu atın sütü…Ara ki bulwww.oopslikit.com MANGO MOJİTO
MANGO MOJİTO SALTMojito'yu hiç bu şekilde denemediniz...Sıcak yaz günlerinde yanınızda sizi devamlı şarj edecek, tüm neşenizi, modunuzu yükseltecek bir ürün bu. Limon notaları eşliğinde lezzetli, sulu, tatlı mangomuz, içindeki özel ferahlatıcı WS-23 eşliğinde (Koolada değil) sizi serin bir seyahatewww.oopslikit.com
Bu 3'ünü sık sık içerim ve çok severek kullanıyorum. 24mg veya 36 mg tercih edebilirsin. 50 fazla gelebilir.
Kahve, tütün gibi tatlar kulağa iyi geliyor ama beni her zaman pişman etti o yüzden o taraflara hiç bulaşmıyorum.
Çok bir fark olmaz ama RPM ile daha iyi performans alırsın.