goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.442 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #31 kreflink dedi: Nano sunu yurt dışında bir hesapta görmüştüm ama İstanbul' da alabileceğimiz güvenilir bir yer var mıdır bunun ya, sen nerden aldın hocam ? Genişletmek için tıkla... İnternetten almıştım ben. İstanbul Eminönü'nde var Sirkeci Doğubank İş Hanı.
kreflink dedi: Nano sunu yurt dışında bir hesapta görmüştüm ama İstanbul' da alabileceğimiz güvenilir bir yer var mıdır bunun ya, sen nerden aldın hocam ? Genişletmek için tıkla... İnternetten almıştım ben. İstanbul Eminönü'nde var Sirkeci Doğubank İş Hanı.
K kreflink Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #32 goktug.59 dedi: İnternetten almıştım ben. İstanbul Eminönü'nde var Sirkeci Doğubank İş Hanı. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam, hangi siteden aldınız son olarak onu da sorayım.
goktug.59 dedi: İnternetten almıştım ben. İstanbul Eminönü'nde var Sirkeci Doğubank İş Hanı. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam, hangi siteden aldınız son olarak onu da sorayım.