Smok NORD'in 4 pili hızlı bitiyor

Daha fazla  
Dostlar merhaba, iyi sabahlar herkese.
Üç gün önceye kadar Smok NORD 4 cihazını satın aldım.
Aktif olarak 20-25W arası kullanıyorum, bazen iki yudumda bir %2 şarj bazen %3 gidiyor. Bazen 6 7 çekim gitmiyor, sonrasında tık tık tık azalıyor. Hatta bazen şarj etmeden pilim yükseliyor.
Bunu yetkiliye sorduğumda sıfır cihazlarda bu sorun geneldir dediler, iki üç şarj etmede cihaz kendini toparlayacağını söylediler ama bilmiyorum.
Yardım eder misiniz?

Buna benzer benim cihazımda olmuştu Argus Pro kullanıyorum şarjı tamamen bitince 100'e kadar şarj ettim düzelmişti umarım seninki de düzelir öyle. Hayırlı olsun bu arada hocam makinayı nereden aldınız? Ben de alacağım farklı bir makina ama güvenilir site bulamadım.

Yaklaşık 2 yıl boyunca kullandım, bataryası ilk günlerde dengesiz çalışıyor muydu hatırlamıyorum. Eğer bu şekilde devam ederse cihazı iade etmeye çalışın. 23W günlük 300 puff civarında şarjım 2 gün çok rahat gidiyordu. Şimdi bataryası öldü sanırım yarım günü zor çıkarıyor.

Yaklaşık 2 yıl boyunca kullandım, bataryası ilk günlerde dengesiz çalışıyor muydu hatırlamıyorum. Eğer bu şekilde devam ederse cihazı iade etmeye çalışın. 23W günlük 300 puff civarında şarjım 2 gün çok rahat gidiyordu. Şimdi bataryası öldü sanırım yarım günü zor çıkarıyor.

Bitince devamlı şarj ediyorum. 200 puf %3 şarj bırakıyor günde, umarım düzelir.

Buna benzer benim cihazımda olmuştu argus Pro kullanıyorum şarjı tamamen bitince 100'e kadar şarj ettim düzelmişti umarım seninki de düzelir öyle. Hayırlı olsun bu arada hocam makineyı nereden aldınız? Ben de alacağım farklı bir makine ama güvenilir site bulamadım.

Teşekkürler hocam, buharkeyf sitesinden aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı