SMS Boomer Nasıl Engellenir?

Gezgin17

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, kullanmış olduğum Xiaomi marka telefonuma, kullanmadığım ve kayıt olmadığım markalardan doğrulama kodları geliyor. Sadece bana değil diğer 3 arkadaşıma da aynı şekilde doğrulama kodları geliyor. Desteklerinizi bekliyorum.
WhatsApp Image 2023-01-22 at 17.59.36.jpeg

WhatsApp Image 2023-01-22 at 18.02.06.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kullanmış olduğum Xiaomi marka telefonuma, kullanmadığım ve kayıt olmadığım markalardan doğrulama kodları geliyor. Sadece bana değil diğer 3 arkadaşıma da aynı şekilde doğrulama kodları geliyor. Desteklerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 1641295
Eki Görüntüle 1641300
Biri size fena şaka yapmış olabilir. Numaranızı bilen biri. Belki sınıf grubundan biridir diye düşünüyorum.

Hocam program kurmadan, bir çözümü olamaz mı? Ve eğer numaramı bilen birisi yapıyorsa aynı anda nasıl atmayı başarabiliyor?
Hocam çoğu sitelerde gezdim. Bunun bir programı ile kolay bir şekilde yapılabiliyor. Konuştuğunuz kişileri iyi seçin derim. Ve başka çözüm yolu bilmiyorum hocam.

Hocam çoğu sitelerde gezdim. Bunun bir programı ile kolay bir şekilde yapılabiliyor. Konuştuğunuz kişileri iyi seçin derim. Ve başka çözüm yolu bilmiyorum hocam.

Destekleriniz için sağ olun hocam dediklerinizi dikkate alacağım, teşekkür ediyorum.

Tekrardan merhaba, bir güncelleme yapmak istiyorum SMS bomber okuldaki hocalarada yapılmaya başlandı gelen SMS'in IP adresinden kimin gönderdiğine ulaşabilir miyim? Bu konu kötü yerlere gidiyor. Acil desteklerinizi bekliyoruz.

Destekleriniz için sağ olun hocam dediklerinizi dikkate alacağım, teşekkür ediyorum.

Tekrardan merhaba, bir güncelleme yapmak istiyorum SMS bomber okuldaki hocalarada yapılmaya başlandı gelen SMS'in IP adresinden kimin gönderdiğine ulaşabilir miyim? Bu konu kötü yerlere gidiyor. Acil desteklerinizi bekliyoruz.
Maalesef öyle bir şey mümkün değil. Çünkü gizlidir söylemesi kullanmışımdır. Site üzerinden yaptım. Kendime yapmayı denedim ilk olarak ona rağmen beni belirtecek herhangi bir bilgi filan bile yok hocam. Yani bulunması çok zor. Hocalara yaptığına göre korkusuz olduğu belli ama riske atmamak için VPN ile atmış olabilir. İşiniz zor hocam.

Mesaj yollayan sitelerle iletişime geçip yasal işlem başlatılabiliyor sanırım, Bot üzerinden kötüye kullanım diye. Bir de bu tarz mesajları engellemek için mesaj gelen her yere kayıt olarak sorunu bir nebzede olsa çözebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı