S sudehqp Yoctopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Temmuz 2024 #11 Bykozmos dedi: Kart bilgilerini girmediysen bir sıkıntı olmaz için rahat olsun Genişletmek için tıkla... Emniyet müdürlüğüne gitmeme vb birşey yapmama gerek varmı
Bykozmos dedi: Kart bilgilerini girmediysen bir sıkıntı olmaz için rahat olsun Genişletmek için tıkla... Emniyet müdürlüğüne gitmeme vb birşey yapmama gerek varmı
Bykozmos Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #12 sudehqp dedi: Emniyet müdürlüğüne gitmeme vb bir şey yapmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok emniyet müdürlüğüde bu konu hakkında bir şey yapmaz diye tahmin ediyorum yurt dışından yapıyorlar çünkü bu tarz vukuatları.
sudehqp dedi: Emniyet müdürlüğüne gitmeme vb bir şey yapmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok emniyet müdürlüğüde bu konu hakkında bir şey yapmaz diye tahmin ediyorum yurt dışından yapıyorlar çünkü bu tarz vukuatları.
S sudehqp Yoctopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Temmuz 2024 #13 Bykozmos dedi: Hayır yok emniyet müdürlüğüde bu konu hakkında bir şey yapmaz diye tahmin ediyorum yurt dışından yapıyorlar çünkü bu tarz vukuatları. Genişletmek için tıkla... Gmail fln yazdım paribu papara hesaplarıma ulaşılabilir mi
Bykozmos dedi: Hayır yok emniyet müdürlüğüde bu konu hakkında bir şey yapmaz diye tahmin ediyorum yurt dışından yapıyorlar çünkü bu tarz vukuatları. Genişletmek için tıkla... Gmail fln yazdım paribu papara hesaplarıma ulaşılabilir mi
rap huzura erdirir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 635 Çözümler 4 7 Temmuz 2024 #14 Geçmiş olsun hocam, bu sıralar bu olaylar iyice arttı. Bir çözüm getirilmesi gerekiyor.
Bykozmos Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #15 sudehqp dedi: Gmail falan yazdım Paribu Papara hesaplarıma ulaşılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır mail hesabınızı veya adres hesabınızı vererekten hiçbir şeye ulaşamaz gelen maillerinizi de iyi inceleyin sadece gelen maillerde de dolandırıcı içerikli mailler olabilir.
sudehqp dedi: Gmail falan yazdım Paribu Papara hesaplarıma ulaşılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır mail hesabınızı veya adres hesabınızı vererekten hiçbir şeye ulaşamaz gelen maillerinizi de iyi inceleyin sadece gelen maillerde de dolandırıcı içerikli mailler olabilir.