SMS onayı olmadan kargo teslim alınabilir mi?

sevimsiz57

Hectopat
Arkadaşlar dün akşam evimize hırsız girmiş ve ben de dün öğlen vakti Trendyol'dan ürün sipariş verdim ama telefon Gmail'e bağlı olduğu için hesaba bir türlü erişemiyorum.
Pazartesi günü ürünüm gelecek ve (şubeden alacağım ) fakat elimde kargo takip bilgisi yok. Kargo benim üzerime ve adresi de bana ait, verirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dün akşam evimize hırsız girmiş ve ben de dün öğlen vakti Trendyol'dan ürün sipariş verdim ama telefon Gmail'e bağlı olduğu için hesaba bir türlü erişemiyorum.
Pazartesi günü ürünüm gelecek ve (şubeden alacağım ) fakat elimde kargo takip bilgisi yok. Kargo benim üzerime ve adresi de bana ait, verirler mi?

Şubeden alacaksan biraz zor ama verirler ben okuldayken şubeden kargomu almıştı ailem kod olmadan kargo firmasına da bağlı olabilir ama.

Kapıya gelenler artık sadece kargoyu getirip gidiyor adamları görmüyorum bile asansör ile yolluyor.

Aynen öyle bir ariyor kargoyu getirdim aşağı bırakıyorum diye gidiyor bazıları bazen de zile basiyor bakıyorum ben aşağı inene kadar adam gitmiş oluyor 3. kattan iniyorum 15-20 saniye sürüyor :D

Aynen öyle bir ariyor kargoyu getirdim aşağı bırakıyorum diye gidiyor bazıları bazen de zile basiyor bakıyorum ben aşağı inene kadar adam gitmiş oluyor 3. kattan iniyorum 15-20 saniye sürüyor :D

Yapacak bir şey yok kapıya gelende doğru düzgün çalışmıyor kargoları ben almasam bile gelen SMS'te alıcı ismine benim ismimi yazıyorlar.

Bende kapıya gelen Kurye'de kod istiyor asansöre koyup gidende. Aileden biri alırken istemiyorlar ( kendi tecrübem). Ondada Ad Soyad, T.C. soruyorlar sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı