SMS'den dolandırılır mı?

• Konuyu başlatan masad34
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 241
Pek arkadaşım olmayınca onlarla konuşmak eğlenceli oluyordu😔

Bir dahaki sefere takılmayın o tarz sunucuda zaten nasıl seviyorsunuz? Anlamış değilim her türlü şahıs var orada her şeye sövenmi dersin? Panel kullananmı dersin? "CC" denen pis işi yapanmı dersin? Bulunmayın bir dahaki sefere ve numaranızı değişin.

Bir dahaki sefere takılmayın o tarz sunucuda zaten nasıl seviyorsunuz? Anlamış değilim her türlü şahıs var orada her şeye sövenmi dersin? Panel kullananmı dersin? "CC" denen pis işi yapanmı dersin? Bulunmayın bir dahaki sefere ve numaranızı değişin.

Hocam çok küçükken dc kullanmaya başlamıştım 2020 zamanları falan, o zamanlar dc ortamı bu kadar kötü değildi bir anda ülkenin tüm ucubeleri toplandı artık kullanmıyorum

Hocam çok küçükken DC kullanmaya başlamıştım 2020 zamanları falan, o zamanlar DC ortamı bu kadar kötü değildi bir anda ülkenin tüm ucubleri toplandı artık kullanmıyorum.

Eğer daha yapmıyorsanız ve o zamandan beri kullandığınız numara ise bir zahmet değişin hocam bu da ders olsun size nasıl hoşunuza gider anlamıyorum ki ben o zamanlarda LFS oynardım ne bileyim MTA oynardım bu tarz oyunları oynardım DC ise arkadaşlarım ile konuşmak için kullanırdım.

Ayrıca eğer dolandırıcı ise ben bu kodu söylediğim için bir şey yapabilir mi?
Hayır hocam herhangi birşey yapamaz fakat ürünleri almışlardır. Hepsiburada uygulamasını indirin ve uygulama geçmişinize bakınız ve neler satın alınmış vesaire kim teslim almış tamamına bakınız.

Ayrıca eğer dolandırıcı ise ben bu kodu söylediğim için bir şey yapabilir mi?

03 75 hocam ayrıca 500le başlıyor 212 falan değil.

Fix aynı numara mı peki?

Hayır hocam herhangi birşey yapamaz fakat ürünleri almışlardır. Hepsiburada uygulamasını indirin ve uygulama geçmişinize bakınız ve neler satın alınmış vesaire kim teslim almış tamamına bakınız.

Fix aynı numara mı peki?
Hocam ürün benim değildi zaten ve geçmişe baktım benim aldıklarım dışında yok bu numarada ilk kez arıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı