SMT-290 LineageOS Gapps kurma

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart
Arkadaşlar SMT 290 cihazıma LineageOS yükledim ancak gapps kuramadım bir el atın artık bıktım Google olmadan hiçbir şey yapılmıyor tablette yardım edin.

Bu siteden işlemci mimarinize ve android sürümünüze uygun paketi indirip TWRP veya Magisk üzerinden flashlayın. Önerim Pico paketi indirmeniz, Youtube gibi istek uygulamaları sonradan Play Store'dan indirebilirsiniz.

Bu siteden işlemci mimarinize ve Android sürümünüze uygun paketi indirip TWRP veya Magisk üzerinden flashlayın. Önerim pico paketi indirmeniz, YouTube gibi istek uygulamaları sonradan Play Store'dan indirebilirsiniz.

LineageOS 20.0 kurulu durumda tablette uyumlu olur değl mi?

Android sürümü nedir?

Buradan yüklü Android sürümünü seçip ARM veya x86,  Pico seçip bilgisayarımıza indirin ve telefonunuza aktarın. Sonrasında da TWRP üzerinden indirin.

Sıkıntı olmaz. Mimari ve Android sürümüne dikkat etseniz yeter.

Android sürümü Max 11.0 yazıyor?

Android sürümü nedir?

Buradan yüklü Android sürümünü seçip  pico seçip bilgisayarımıza indirin ve telefonunuza aktarın. Sonrasında da TWRP üzerinden indirin.

Android 13 var bende bu Max Android 11.0 diyor nasıl olacak o iş.

Tableti TWRP'den sıfırlayıp mı kurayım. Bir de hangi sürümünü kurayım. Core, GO, Basic vb.

Tableti TWRP'den sıfırlayıp mı kurayım. Bir de hangi sürümünü kurayım. Core, GO, Basic vb.
Core öneririm, kalan uygulamaları sonradan indirirsiniz.

XDA'da temiz flashlanması önerilmiş, LineageOS'i yeniden flashlayıp cihazı bir kere açıp tekrar TWRP'ye dönerek flashlamanız daha sağlıklı olacaktır muhtemelen. Yine de önce hiç bir şeyi sıfırlamadan flashlamayı deneyin, sorun çıkarsa dediğimi yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı